Stát Florida spustil třetí fázi otevírání a WWE může na své shows pustit fanoušky

Už jsme vás informovali, že WWE oznámila svým hvězdám, aby se po skončení pronájmu arény Amway Center připravily na cestování.

WWE má arénu Amway Center pro účely Thunderdome pronajatou do 31. října / októbra. V souvislosti s dalšími plány pro shows se spekulovalo o tom, že WWE bude své eventy umisťovat do otevřených prostorů, aby se mohli vrátit fanoušci.

WWE ale možná tento plán zváží, jelikož včera došlo k oznámení, že stát Florida předchází do třetí fáze otevírání. S okamžitou platností mohou restaurace fungovat na plný režim a ruší se jakákoli omezení pro shromažďování.

Pokud jde o sportovní eventy, kam spadá i WWE, neexistují žádná oficiální omezení, pouze doporučení, aby se zmenšila účast fanoušků z maximální možné kapacity tak, aby se zachoval dostatečný rozestup.

To znamená, že pokud WWE bude chtít, tak může na své shows povolit návrat fanoušků v počtu, jaký ona sama určí za vhodný, ale až po 31. říjnu, protože součástí nájemní smlouvy s Amway Center je, že na shows nebudou fanoušci.

Otázkou ale zůstává, zda toho WWE využije. Aktuálně musí řešit vypuknutí ohniska nákazy COVID-19 v NXT - návrat fanoušků by se nemusel líbit některým hvězdám.

Roman Reigns, Kevin Owens nebo Sami Zayn už v minulosti dali jasně najevo, že se nechtějí zbytečně vystavovat riziku, takže by mohli opět odmítnout pracovat, pokud se budou domnívat, že nemají dostatečně bezpečné pracovní podmínky.

Od března / marca tohoto roku se na Floridě infikovalo novým koronavirem přes 700 000 lidí, přičemž 14 000 lidí z nich zemřelo.

No result.

Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

LegendKiller uveřejnil komentář v AEW Dynamite (10.04.2024)
Šlo by udělat něco s videem? Píše to že video nebylo nalezeno.
Nevěřim tomu že budou zveřejněny nějaký záběry ohledně incidentu Punku...
HockeyManiak uveřejnil komentář v Videa - WrestleMania 40 Night 2 (07.04.2024)
Škoda spoileru v náhledovém obrázku pro Day 2, jinak díky za kvalitní ...
DemonKing uveřejnil komentář v Videa - WrestleMania 40 Night 2 (07.04.2024)
Šlo by nějak opravit třetí část? v 39 minutě se vše zrychlý a přesune ...
Tak to není dobré pro Drewa, a myslím si že skončí.

Reklama

Líbí se vám design nových WWE World Tag Týmových titulů?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky