Propuštění Zeliny Vegy může pro WWE znamenat mnohem větší probémy, než by čekala

WWE potvrdila pro Sports Illustrated, že Zelina Vega (skutečným jménem Thea Trinidad) byla minulý pátek propuštěna z důvodu porušení kontraktu.

Za „poslední kapku” se považovala to, že si otevřela účet na OnlyFans, a to i přes nové nařízení WWE o platformách třetích stran. Na tomto účtu měla videa a fotografie „cosplayů, spodního prádla, plavek a další obsah” za 30 dolarů měsíčně.

Společnost přitom v září / septembri informovala roster o novém nařízení, podle kterého už hvězdy WWE nemohou „spolupracovat s externími třetími stranami”, což zahrnuje platformy jako Cameo, Twitch a další - platí to i v případě, když používají svá skutečná jména a vyhýbají se jakékoli asociaci s WWE.

Zelina Vega dávala v zákulisí společnosti jasně najevo, že se nechce vzdát svého účtu na Twitchi, což podle SI vedlo k tomu, že vedení WWE mělo pocit, že „je dostala do složité situace” tím, že se drží svých platforem třetích stran. WWE přitom informovala, že hvězda, která nesplní nové požadavky bude pokutována nebo propuštěna. Jelikož nechtěla, aby se k její rebelii přidali další, tak se ji rozhodla propustit.

To samozřejmě vyvolalo diskusi o tom, jak se WWE chová ke svým hvězdám, které jsou v současnosti klasifikované jako nezávislí dodavatelé. Tato situace si získala nejen pozornost Andrewa Yanga, ale také prezidentky odborové organizace SAG-AFTRA, Gabrielle Carteris, která včera zaslala serveru WINC prohlášení v souvislosti s možnou spoluprací s wrestlery:

„Wrestling je tak o médiích, jako o sportu. Budeme přímo spolupracovat s členy této profese, abychom jim pomohli najít způsob, jak se chránit. Stále více pracujících má problém se zaměstnavateli, kteří je nechtějí chránit. AG-AFTRA udělá vše, co je v jejích silách, aby profesionálním wrestlerům pomohla zajistit ochranu, kterou si zaslouží.”

Zelina Vega krátce po svém propuštění na Twitteru vyjádřila podporu vzniku odborové organizace pro profesionální wrestling, což je něco, čemu se Vince McMahon úspěšně brání již desítky let.

No result.

Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

Jeefik uveřejnil komentář v Recenze WWE 2K24: Je čas dokončit příběh
10 je az moc, ale 8 z 10 je fer, skvela hra, ale vzdy to muze byt leps...
Durik uveřejnil komentář v WWE RAW (11.03.2024)
Už ma hnevá a nudí pozeranie WWE... Ako človek,ktorý sa dlhodobo venuj...
mammon uveřejnil komentář v Recenze WWE 2K24: Je čas dokončit příběh
Za mna 10 10 vela veci sa vrátilo a je to naozaj zábavne + showcase br...
randy_rko uveřejnil komentář v WWE RAW (11.03.2024)
najdem niekte aj link na stiahnutie ? uprimne nechce sa mi sledovat ce...
I kdyby ho získal a pak by někdo buď ten večer nebo v další show RAW n...

Reklama

Kterou z uvedených legend byste chtěli vidět na WrestleManii 40?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky