Chris Jericho se jako wrestler AEW objeví v pořadu WWE. Co na to Vince McMahon?

Chris Jericho strávil převážnou část své úspěšné kariéry ve WWE, ale nakonec se rozhodl zkusit něco nového a podepsal kontrakt s AEW. Mnozí fanoušci byli proto překvapeni, když WWE oznámila, že Chris Jericho, aktuální hvězda AEW bude v podcastu Stevea Austina na WWE Networku.

„Stone Cold” Steve Austin se v rozhovoru pro Sports Illustrated vyjádřil k tomu, jak se odehrál jeho rozhovor s hvězdou AEW Chrisem Jerichem.

„Jednou večer jsem měl pivo po tom, co se odvysílala moje show Broken Skull Sessions s Undertakerem. Jen tak z ničeho nic se mi ozval Chris Jericho a napsal mi, 'Bylo to skvělé interview',” řekl Austin.

„Zaslal jsem mu pár emoji, na co mi on hned zavolal a mluvili jsme spolu. Vždy jsem respektoval jeho kariéru a jsem rád, že existuje AEW. Dávají wrestlerům a wrestlerkám více možností na práci. Řekl jsem mu 'Chtěl bych tě mít v mé show'. A on řekl, že je to úžasný nápad, tak jsem se zeptal Vince McMahona, zda s tím souhlasí.”

„Napsal jsem Vincovi, že máme tento úžasný nápad zavolat Jericha do show. Vince mi odepsal, že to zní dobře a máme to udělat. Ale mně a Vincovi to s telefony a SMS nejde zrovna nejlépe, tak jsem mu napsal znovu. 'Si opravdu v pohodě s tím, že budeme mít Chrise Jericha v naší show?' Vince mi poslal palec nahoru a Chris byl v naší show.”

„Jdeme do všeho”, řekl Austin. „Jericho je jeden z nejlepších wrestlerů všech dob a je úžasné mít někoho z AEW v pořadu WWE. Abych to ukončil, těším se, až lidé uvidí tuto epizodu.”

Tato epizoda Broken Skull Sessions bude mít premiéru 11. dubna / apríla, tedy během WrestleMania víkendu. Jen čas ukáže, zda v budoucnu dojde k další podobné spolupráci mezi WWE a AEW.

Autor článku: Miroslav Galo

No result.

Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

LegendKiller uveřejnil komentář v AEW Dynamite (10.04.2024)
Šlo by udělat něco s videem? Píše to že video nebylo nalezeno.
Nevěřim tomu že budou zveřejněny nějaký záběry ohledně incidentu Punku...
HockeyManiak uveřejnil komentář v Videa - WrestleMania 40 Night 2 (07.04.2024)
Škoda spoileru v náhledovém obrázku pro Day 2, jinak díky za kvalitní ...
DemonKing uveřejnil komentář v Videa - WrestleMania 40 Night 2 (07.04.2024)
Šlo by nějak opravit třetí část? v 39 minutě se vše zrychlý a přesune ...
Tak to není dobré pro Drewa, a myslím si že skončí.

Reklama

Líbí se vám design nových WWE World Tag Týmových titulů?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky