Jim Ross o tom, který zápas znamenal nejvíce pro kariéru Shawna Michaelse

V poslední epizodě Grilling JR podcastu se bývalý dlouholetý komentátor WWE a současný komentátor AEW Jim Ross vyjádřil na adresu člena WWE Síně slávy Shawna Michaelse. Týkalo se to toho, který zápase podle něj znamenal nejvíce pro jeho kariéru.

Podle Rosse to byl jeho zápas s Mankindem (Mick Foley) na „In Your House: Mind Games” o WWF World Heavyweight titul v roce 1996.

„Shawn Michaels byl vždy známý jako jeden z nejlepších ne-li nejlepší pracovník v tomto byznysu.” řekl Ross. „Další věc, která mě na tomto zápase těšila byla ta, že jsme měli možnost vidět jinou stránku Michaelse. Byla to pro něj příležitost ukázat publiku, že se umí rvát, protože se potřeboval rvát, aby ten zápas přežil.”

„Myslím si, že tento zápas s Mankindem byl jedním z nejvýznamnějších momentů v jeho kariéře, musel opustit svou komfortní zónu ve svém stylu zápasení. Tento zápas byl obrovský pro oba, Shawna i Micka, ale hlavně pro Michaelse.”

Zápas trval přes 20 minut a byl ukončen diskvalifikací po zásahu Vadera, Psycho Sida a Undertakera, což způsobilo, že zápas skončil chaosem. Ross tvrdí, že tento zápas měl stejný dopad na jeho kariéru jako jeho zápas s Undertakerem na WrestleManii 25.

„Toto je zápas, který fanouškům ukázal, že Shawn je tvrdý chlap a umí se prát,” řekl Ross. „Myslím, že to bylo důležité, protože Shawn byl vždy prezentován jako jeden z TOP wrestlerů, ale věděl bojovat? Nebyl známý jako bojovník, ale při zápase s Mankindem se rvát musel, jinak by byl sežrán zaživa.”

Shawn Michaels je bez pochyb jeden z nejlepších wrestlerů všech dob a mnoho jeho zápasů bylo ikonických, mně osobně se nejvíce líbí jeho zápas s Ricem Flairem z WrestleManie 24. Jaký zápas Shawna Michaelse byl podle vás nejvýznamnější pro jeho kariéru?

Autor článku: Miroslav Galo

No result.

Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

LegendKiller uveřejnil komentář v AEW Dynamite (10.04.2024)
Šlo by udělat něco s videem? Píše to že video nebylo nalezeno.
Nevěřim tomu že budou zveřejněny nějaký záběry ohledně incidentu Punku...
HockeyManiak uveřejnil komentář v Videa - WrestleMania 40 Night 2 (07.04.2024)
Škoda spoileru v náhledovém obrázku pro Day 2, jinak díky za kvalitní ...
DemonKing uveřejnil komentář v Videa - WrestleMania 40 Night 2 (07.04.2024)
Šlo by nějak opravit třetí část? v 39 minutě se vše zrychlý a přesune ...
Tak to není dobré pro Drewa, a myslím si že skončí.

Reklama

Líbí se vám design nových WWE World Tag Týmových titulů?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky