Kurt Angle si zavzpomínal na to, jak Vince McMahon režíroval jeho líbání se Stephanie

V roce, kdy byl Kurt Angle nováček byl v příběhu „milostného trojúhelníku” se Stephanie McMahon a tehdy ještě pouze jejím přítelem, Triple He. Během tohoto příběhu se Kurt a Stephanie políbili a očekávalo se, že on a Stephanie spolu budou mít aféru, která povede do Triple Threat zápasu na SummerSlam 2000.

Kurt Angle mluvil o tomto příběhu v poslední epizodě „The Kurt Angle Show” a popsal situaci ohledně jeho líbání se Stephanie. Angle řekl, že bylo velmi podivné natáčet scénu, kterou režíruje Vince McMahon o líbání jeho dcery, která měla vztah s jiným wrestlerem.

„Bylo to neskutečně zvláštní,” řekl Angle. „Přijet do zákulisí se Stephanie a natáčet něco, co mělo vypadat jako by to šlo živě, takže to muselo být natočeno na jeden záběr. Myslím, že to Vince udělal jen proto, abychom se políbili pouze jednou. Přišli jsme do zákulisí a Vince to chtěl režírovat. Řekl jsem si, 'K*rva, Vince McMahon, otec Stephanie McMahon bude režírovat líbání s jeho dcerou'.”

„Byl jsem hrozně nervózní, Vince byl od nás asi metr, jeho oči byly otevřené a já jsem si říkal 'Tohle je hrozně divné. Nevím jak to dokážu udělat.' Sehnul jsem se, abych ji políbil, zasekly se nám na sobě pohledy, šli jsme se políbit a já jsem vyšpulil rty. Nechtěl jsem to dělat s otevřenými ústy, protože tam byl Vince a nechtěl jsem zesměšnit Triple He nebo Stephanie. Po natáčení přišla Stephanie a říká 'Líbáš se jako ryba.' Na co jsem jí odpověděl, 'Co čekáš? Tvůj otec se na nás dívá, režíruje to a ty chodíš s Hunterem. Co si ode mne očekávala?'”

„Asi čekala něco víc,” řekl Angle. „Vince je velmi divný týpek. Je to dobrák, ale podivín. Dělá věci, které by si nečekal, je to šílené.”

Během několika let bylo velké množství scén, kde se rodina McMahonových líbala se svými zaměstnanci - od Stephanie, která se líbala s Johnem Cenou, Chrisem Jerichem, Ericem Bischoffem až po Vince McMahona, který měl vztah s Trish Status.

Autor článku: Miroslav Galo

No result.

Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

LegendKiller uveřejnil komentář v AEW Dynamite (10.04.2024)
Šlo by udělat něco s videem? Píše to že video nebylo nalezeno.
Nevěřim tomu že budou zveřejněny nějaký záběry ohledně incidentu Punku...
HockeyManiak uveřejnil komentář v Videa - WrestleMania 40 Night 2 (07.04.2024)
Škoda spoileru v náhledovém obrázku pro Day 2, jinak díky za kvalitní ...
DemonKing uveřejnil komentář v Videa - WrestleMania 40 Night 2 (07.04.2024)
Šlo by nějak opravit třetí část? v 39 minutě se vše zrychlý a přesune ...
Tak to není dobré pro Drewa, a myslím si že skončí.

Reklama

Líbí se vám design nových WWE World Tag Týmových titulů?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky