Bobby Lashley: Brock je jiné zvíře ... chcete-li ho porazit, musíte dát do toho všechno

Bobby Lashley

WWE zveřejnila video zaměřené na trénink Bobbyho Lashleyho, který se připravuje na střet s Brockem Lesnarem už tuto sobotu v zápase o WWE titul.

Lashely ve videu vysvětlil, jakým způsobem trénuje, proč je výjimečný a co pro něj znamená zápas s WWE šampionem Brockem Lesnarem.

„Brock je jedním z těch, kteří vystraší spoustu chlapců. Jsou nervózní, když mají příležitost s ním vkročit do ringu. Já ne! Po celou dobu mluvím o tom, že chci toho největšího a nejhrozivějšího člověka v tomto byznysu a tím je Brock. Všechno, co chci je získat zpět titul. Spousta chlapů přichází do profesionálního wrestlingu a chtějí být silní, velcí, takže jen zvedají, zvedají, já jsem takový nikdy nebyl. Já dělám atletický trénink. Můj box, moje práce nohou, rychlost mých rukou, moje síla, mé údery. Pracuji na rychlosti a obratnosti.”

„Jsem jeden z nejatletičtějších lidí v celém wrestlingovém byznysu a dělám to už dlouho. Dělám věci, které si lidé ani neumí představit. Chcete-li porazit Brocka, musíte dát do toho všechno. Brock je jiné zvíře,… jít tam proti Brockovi není něco, čemu se budu vyhýbat. Je to něco, co mě vzrušuje.”

„Vždycky jsem chtěl být hrdinou. Tohle je příležitost být tím hrdinou, to je jedna věc, kterou jsem chtěl. Zanechám svůj odkaz jako hrdina. Nemůžete být hrdina, pokud neporazíte největšího padoucha a věřím, že Brock Lesnar je největší padouch v celém wrestlingovém byznysu.”

Zápas Brocka Lesnara (c) a Bobbyho Lashleyho o titul šampiona WWE se uskuteční už tuto sobotu na placené akci Royal Rumble.

No result.

Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

LegendKiller uveřejnil komentář v AEW Dynamite (10.04.2024)
Šlo by udělat něco s videem? Píše to že video nebylo nalezeno.
Nevěřim tomu že budou zveřejněny nějaký záběry ohledně incidentu Punku...
HockeyManiak uveřejnil komentář v Videa - WrestleMania 40 Night 2 (07.04.2024)
Škoda spoileru v náhledovém obrázku pro Day 2, jinak díky za kvalitní ...
DemonKing uveřejnil komentář v Videa - WrestleMania 40 Night 2 (07.04.2024)
Šlo by nějak opravit třetí část? v 39 minutě se vše zrychlý a přesune ...
Tak to není dobré pro Drewa, a myslím si že skončí.

Reklama

Líbí se vám design nových WWE World Tag Týmových titulů?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky