WWE RAW 22. duben 2024

Přinášíme vám kompletní výsledky a videa z poslední epizody pondělní show WWE RAW.

WWE RAW 22/04/24
WWE RAW 22. duben 2024
WWE RAW
WWE RAW
Slider

Objeví se Kenny Omega na květnové placené akci AEW Double or Nothing?

Kenny Omega

Placená akce AEW Double or Nothing se bude konat 29. května / mája a fanoušci jsou zvědaví, zda se na tomto eventu konečně objeví i Kenny Omega. ...

Placená akce AEW Double or Nothing se bude konat 29. května / mája a fanoušci jsou zvědaví, zda se na tomto eventu konečně objeví i Kenny Omega.

Ten je kvůli zraněním a operacím mimo již od listopadu / novembra loňského roku a Wrestling Observer dnes naznačil, že je nepravděpodobné, že by se Omega vrátil do akce příští měsíc.

Možná se objeví na Double or Nothing, aby vytvořil příběh pro něco do budoucna, ale zápas je vysoce nepravděpodobný.

Zdroje očekávají, že až se Kenny Omega vrátí, tak je v plánu uskutečnit feud Cole, Fish & O'Reilly vs. Young Bucks & Kenny Omega. K jeho absenci se letos v únoru vyjádřil i AEW prezident, Tony Khan.

„Velice nám Kenny Omega chybí. Je jedním z nejlepších wrestlerů všech dob a téměř rok byl dominantním šampionem v AEW. Mně osobně moc chybí. Léčí se z množství zranění, vážných zranění. Přesto zápasil a měl některé z nejlepších zápasů v historii společnosti, zatímco byl skutečně zraněn.”

„Na wrestlingu mu hodně záleží a opravdu dřel, aby učinil své zápasy skvělými, i když měl velké bolesti a sotva se přes to dokázal přenést. Nyní je čas, aby se rehabilitoval a vyléčil, aby se vrátil tak dobrý nebo ještě lepší, než kdykoli předtím. Opravdu, některé věci, které udělal když byl omezen zraněními byly opravdu působivé. Myslím, že byl rozhodně wrestlerem roku 2021. A velmi se těším na jeho návrat v roce 2022. Bude to trvat ještě dlouho a byli bychom nadšeni, kdybychom ho už měli zpátky.”

Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

NOVINKY

Reklama

Reklama

Na kolik hvězd byste ohodnotili placenou akci AEW Dynasty 2024?
Sleduj WWE již od 250-Kč

Výsledky z TV shows

Slider

Videa TV shows

Videa (videos) - WWE RAW

WWE RAW (22.04.2024)

Karta zápasů: Awesome Truth (c) vs. #DIY Imperium vs. The New Day Shinsuke Nakamura vs. Sheamus Santos Escobar & JD McDonagh vs. Ricochet & Andrade W

Herní sekce

WWE 2K24

Z finálního rosteru WWE 2K24 bylo odstraněno mnoho…

Ještě před vydáním WWE 2K24 se hodně psalo o tom, že z rosteru hry byli odstraněni Vince McMahon a Brock Lesnar. Nebyli však zdaleka ani jediní. ...

WWE Novinky

AEW Novinky