AEW Dynamite 24. duben 2024

Přinášíme vám kompletní výsledky a videa z poslední epizody středeční show AEW Dynamite.

AEW Dynamite 24/04/24
AEW Dynamite 24. duben 2024
AEW Dynamite
AEW Dynamite
Slider

Deset současných hvězd WWE, které se ve skutečném životě nemusí

Být hvězdou WWE je velmi odlišným zaměstnáním od ostatních, ale i v tomto případě platí, že ne všichni se v rámci kolektivu mají rádi. ...

Být hvězdou WWE je velmi odlišným zaměstnáním od ostatních, ale i v tomto případě platí, že ne všichni se v rámci kolektivu mají rádi.

Server SPKD zveřejnil článek, ve kterém se zaměřil na 10 současných hvězd, které se ve skutečném životě moc nemusí.

Lana a Sasha Banks - začalo to v roce 2017, kdy Lana dala like na příspěvek Meliny, která napsala, že Sasha Banks by měla prohrát v zápase s Alicií Fox. Sasha následně vytvořila hashtag #BL2017 (Block Lana). Lana se dostala do konfliktu i s Paige a Summer Rae.

Lacey Evans a Lars Sullivan - Sullivan urazil Rodericka Stronga na Twitteru, navážel se do jeho schopnosti rodiče. Do toho zasáhla Lacey Evans, která se zastala Stronga a vyměnila si se Sullivanem několik ostrých názorů. Lars následně všechny své tweery odstranil.

Kevin Owens a Jaxson Ryker - Jaxson Ryker zveřejnil podpůrný tweet pro prezidenta Trumpa, což pobouřilo Kevina Owense, který jako jeden z mála hvězd WWE na to zareagoval veřejně.

AJ Styles a Paul Heyman - známá kauza, kdy AJ Styles obvinil Heymana z propuštění Andersona a Gallowse z WWE. Také ho označil za lháře.

Seth Rollins a Riddle - také nedávno řešená kauza, kdy Riddle v zákulisí pomlouval Rollinse a jeho manželka se obula do Becky Lynch.

Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

NOVINKY

Reklama

Reklama

Bude vám chybět vysílání česky komentovaných WWE shows na stanici STRIKETV?

Výsledky z TV shows

Slider

Videa TV shows

Videa (videos) - AEW Dynamite

AEW Dynamite (24.04.2024)

Karta zápasů: Swerve Strickland (c) vs. Kyle Fletcher Anna Jay vs. Mina Shirakawa Casino Gauntlet Match Jon Moxley (c) vs. Powerhouse Hobbs

Herní sekce

WWE 2K24

Z finálního rosteru WWE 2K24 bylo odstraněno mnoho…

Ještě před vydáním WWE 2K24 se hodně psalo o tom, že z rosteru hry byli odstraněni Vince McMahon a Brock Lesnar. Nebyli však zdaleka ani jediní. ...

WWE Novinky

AEW Novinky