AEW Dynamite 17. duben 2024

Přinášíme vám kompletní výsledky a videa z poslední epizody středeční show AEW Dynamite.

AEW Dynamite 17/04/24
AEW Dynamite 17. duben 2024
AEW Dynamite
AEW Dynamite
Slider

Sasha Banks byla z WWE propuštěna, ale ...

Sasha Banks

Byla nebo nebyla Sasha Banks z WWE propuštěna? Odpovědi na tuto otázku se různí, ale nakonec se zdá, že informace o jejím propuštění byla pravdivá. ...

Byla nebo nebyla Sasha Banks z WWE propuštěna? Odpovědi na tuto otázku se různí, ale nakonec se zdá, že informace o jejím propuštění byla pravdivá.

Raj Giri z WINC, který jako první přišel s informací o jejím propuštění, totiž včera potvrdil, že Sasha Banks už není pod kontraktem WWE, přičemž zveřejnil další informace.

Propuštěna měla být 10. června / júna a toto rozhodnutí učinila Erika Schreibe, viceprezidentka pro obchodní a právní záležitosti pro vztahy s talenty.

WWE má hned několik důvodů, proč její propuštění oficiálně neoznámila. Jedním z nich to, že se chce vyhnout další negativní pozornosti médií poté, co čelí nechtěné pozornosti z důvodu skandálu týkajícího se aféry Vince McMahona s bývalou zaměstnankyní.

Raj Giri také tvrdí, že společnost se snaží celou záležitost s Banks urovnat, ale zatím se neví, jestli to znamená pouze to, že chce vztahy napravit, aby Sasha Banks veřejně nekritizovala společnost, nebo má zájem o to, aby se případně vrátila s novým kontraktem a za nových podmínek.

Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

NOVINKY

Reklama

Reklama

Líbí se vám design nových WWE World Tag Týmových titulů?
Sleduj WWE již od 250-Kč

Výsledky z TV shows

Slider

Videa TV shows

Videa (videos) - AEW Dynamite

AEW Dynamite (17.04.2024)

Karta zápasů: Willow Nightingale & Adam Copeland vs. Julia Hart & Brody King The Elite vs. Penta El Zero Miedo, PAC & Daniel Garcia Deonna Purraz

Herní sekce

WWE 2K24

Z finálního rosteru WWE 2K24 bylo odstraněno mnoho…

Ještě před vydáním WWE 2K24 se hodně psalo o tom, že z rosteru hry byli odstraněni Vince McMahon a Brock Lesnar. Nebyli však zdaleka ani jediní. ...

WWE Novinky

AEW Novinky