AEW Dynamite 17. duben 2024

Přinášíme vám kompletní výsledky a videa z poslední epizody středeční show AEW Dynamite.

AEW Dynamite 17/04/24
AEW Dynamite 17. duben 2024
AEW Dynamite
AEW Dynamite
Slider

Boxerský šampion Tyson Fury hned po výhře nad Dillianem Whytem oznámil svůj záměr zápasit na SummerSlamu

Tyson Fury

Boxerská hvězda Tyson Fury si po sobotní výhře nad Dillianem Whytem na stadionu ve Wembley udržel titul WBC Heavyweight šampiona. ...

Boxerská hvězda Tyson Fury si po sobotní výhře nad Dillianem Whytem na stadionu ve Wembley udržel titul WBC Heavyweight šampiona.

Během tiskové konference po zápase Tyson Fury dost konkrétně naznačil svůj záměr vrátit se do ringu WWE, kde debutoval v roce 2019 na placené akci Crown Jewel v Saúdské Arábii.

„Možná mě uvidíte na SummerSlamu. Musím mluvit s Vincem a klukama, aby se to mohlo stát. Vím, že Drew McIntyre o mně říkal spoustu věcí. Budu ho muset vyřadit. Rád bych byl v Cardiffu, zpátky v centru dění ve Velké Británii, hlavně kvůli wrestlingu.”

„Užil jsem si to naposledy v Saúdské Arábii. Bylo to fantastické. Přijít sem a udělat to by bylo fenomenální. Určitě se spojíme, abychom zjistili, jestli se nám to podaří na SummerSlamu proměnit v realitu.”

WWE tento měsíc oficiálně oznámila, že v sobotu 3. září / septembra letošního roku uskuteční svou placenou akci na stadionu Principality v Cardiffu ve Walesu.

Spekuluje se, že jedním z hlavních taháků této velké show by mohl být právě zápas Tyson Fury vs. Drew McIntyre. Kdo ví, možná jejich feud začne na SummerSlamu, který se bude konat 30. července / júla.

Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

NOVINKY

Reklama

Reklama

Líbí se vám design nových WWE World Tag Týmových titulů?
Sleduj WWE již od 250-Kč

Výsledky z TV shows

Slider

Videa TV shows

Videa (videos) - AEW Dynamite

AEW Dynamite (17.04.2024)

Karta zápasů: Willow Nightingale & Adam Copeland vs. Julia Hart & Brody King The Elite vs. Penta El Zero Miedo, PAC & Daniel Garcia Deonna Purraz

Herní sekce

WWE 2K24

Z finálního rosteru WWE 2K24 bylo odstraněno mnoho…

Ještě před vydáním WWE 2K24 se hodně psalo o tom, že z rosteru hry byli odstraněni Vince McMahon a Brock Lesnar. Nebyli však zdaleka ani jediní. ...

WWE Novinky

AEW Novinky