AEW Dynamite 27. březen 2024

Přinášíme vám kompletní výsledky a videa z poslední epizody středeční show AEW Dynamite.

AEW Dynamite 27/03/24
AEW Dynamite 27. březen 2024
AEW Dynamite
AEW Dynamite
Slider

Bude „Nepřítel mého nepřítele je můj přítel” plánem WWE pro hlavní tahák Clash at The Castle?

Roman Reigns & Drew McIntyre

Už tuto sobotu se na placené akci WWE Clash at The Castle uskuteční Undisputed WWE Universal Championship Match - Roman Reigns (c) vs. Drew McIntyre. ...

Už tuto sobotu se na placené akci WWE Clash at The Castle uskuteční Undisputed WWE Universal Championship Match - Roman Reigns (c) vs. Drew McIntyre.

Mnozí fanoušci ale i lidé z byznysu věří, že jde o ideální příležitost, aby Drew McIntyre zvítězil a ukončil vládnutí Romana Reignse, jelikož dějištěm této show bude Cardiff ve Walsu.

McIntyre by tak získal silné reakce a veliký moment ve své kariéře. Bookmakeři však zatím stále jednoznačně favorizují Romana Reignse.

Bryan Alvarez z WO naznačil, že Roman Reigns by si mohl titul udržet s přispěním Karriona Krosse, který by napadl Drewa McIntyrea.

Od svého návratu do WWE/SmackDownu totiž dává Kross jasně najevo, že McIntyre je jeho cílem. Jelikož Kross ztvárňuje heel charakter, tak silné negativní reakce od fanoušků by jeho charakteru rozhodně pomohly, což by mohl být jeden z důvodů, pro který by WWE mohla jít touto cestou.

To by zároveň vedlo k jejich vzájemnému zápasu na placené akci WWE Extreme Rules, pro kterou není Roman Reigns inzerován.

Jak to ovšem opravdu dopadne se dozvíme až v sobotu.

Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

NOVINKY

Reklama

Reklama

Kterou z uvedených legend byste chtěli vidět na WrestleManii 40?
Sleduj WWE již od 250-Kč

Výsledky z TV shows

Slider

Videa TV shows

Videa (videos) - AEW Dynamite

AEW Dynamite (27.03.2024)

Karta zápasů: Will Ospreay vs. Shibata The Young Bucks vs. Private Party Willow Nightingale vs. Anna Jay vs. Kris Statlander vs.Skye Blue The Undisputed King

Herní sekce

WWE 2K24

Z finálního rosteru WWE 2K24 bylo odstraněno mnoho…

Ještě před vydáním WWE 2K24 se hodně psalo o tom, že z rosteru hry byli odstraněni Vince McMahon a Brock Lesnar. Nebyli však zdaleka ani jediní. ...

WWE Novinky

AEW Novinky