WWE RAW 22. duben 2024

Přinášíme vám kompletní výsledky a videa z poslední epizody pondělní show WWE RAW.

WWE RAW 22/04/24
WWE RAW 22. duben 2024
WWE RAW
WWE RAW
Slider

Invaze D-Generation X v show WCW mohla mít pro ně vážné následky

D-Generation X

Jeden z nejpamátnějších momentů během „pondělních nočních válek” mezi WCW a WWE nastal, když D-Generation X „přepadli” show WCW Monday Nitro, která se v tu noc vysílala poblíž show RAW. ...

Jeden z nejpamátnějších momentů během „pondělních nočních válek” mezi WCW a WWE nastal, když D-Generation X „přepadli” show WCW Monday Nitro, která se v tu noc vysílala poblíž show RAW.

Invaze se odehrála v roce 1998 během vrcholící wrestlingové války a fanoušci byli svědky toho, jak DX téměř vešli do budovy, ale bohužel dveře parkovací garáže byly zavřeny, když se blížily ve svém vozidle.

Po této pamětní scéně invaze D-Generation X v WCW, o dva týdny později odcestovala frakce DX do CNN Center, což bylo v té době ústředí stanice TNT, která vysílala WCW.

Road Dogg prozradil, že došlo k tomu, že na ně poslali policii, která je zdržela 30 minut. Nebyli zatčeni, byli pouze zadrženi a celé to trvalo 30 minut.

Jenže Road Dogg měl pocit, že to trvá věčnost, protože měl obavy, že policisté najdou marihuanu, kterou v té době měli u sebe a schovali ji v zadním sedadle dodávky.

Nakonec to však před členy DX dopadlo dobře a policisté je pustili.

Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

NOVINKY

Reklama

Reklama

Na kolik hvězd byste ohodnotili placenou akci AEW Dynasty 2024?
Sleduj WWE již od 250-Kč

Výsledky z TV shows

Slider

Videa TV shows

Videa (videos) - WWE RAW

WWE RAW (22.04.2024)

Karta zápasů: Awesome Truth (c) vs. #DIY Imperium vs. The New Day Shinsuke Nakamura vs. Sheamus Santos Escobar & JD McDonagh vs. Ricochet & Andrade W

Herní sekce

WWE 2K24

Z finálního rosteru WWE 2K24 bylo odstraněno mnoho…

Ještě před vydáním WWE 2K24 se hodně psalo o tom, že z rosteru hry byli odstraněni Vince McMahon a Brock Lesnar. Nebyli však zdaleka ani jediní. ...

WWE Novinky

AEW Novinky