Tento týden se do prodeje dostala videohra WWE 2K18. Server IGN už zveřejnil recenzi této hry.

Hra WWE 2K18 dostala hodnocení 7.0 a jde tak o horší hodnocení než dostala WWE 2K17 (8.2/10). Hodnocení od IGN pro WWE 2K16 (8.8/10), WWE 2K15 (7/10) a WWE 2K14 (8.7/10).

Hlavním pozitivem je nový grafický kabátek a několik novinek jako například 8-Man / Women's Tag Team zápasy. Největším mínusem je nudný kariérní mód, který hráče doslova uspává.

Na naši recenzi se můžete těšit už příští týden.

Hru WWE 2K18 si můžete ve slevě -35% objednat ZDE (Pozor, poslední kusy skladem)

FOTO: WW

TAGY
REKLAMA
 
 
Přidat komentář

Komentáře

 
#5 2017-10-21 10:06
Jednoduše :) Kdo bere v téhle době IGN vážně ? smi5 smireigns
Odpovědět
 
 
#4 2017-10-20 19:11
Cituji Hiddex:
Cituji G4mirek:
Vůbec nechápu to hodnocení je to úplně na hovno jak může být 16 lepší než 17 to vůbec a 14 lepší než 15 kokotina já bych dal wwe2k15 - 9 wwe2k16 - 7 wwe2k17- 8 a wwe 2k18 - 8.8

Ale ved to nie je o tom, ze oni zobrali 2K18 a porovnavali ho s 2K17, 2K16 ... to je len porovnanie, ze ked v roku 2016 recenzovali 2K17 dostala take hodnotenie a tak dalej.

To já vím ale 16 o proti 15 neměla zase tolik dobrých vylepšení a 17 o proti 16 měla hodně
Odpovědět
 
 
P P -2
#3 2017-10-20 17:04
Konečně mi dorazila hra a chtěl jsme si zahrát MyCarrer za AJ Stylese, ale zjistil jsem, že to nejde můžu jen za vytvořenou postavu. Takže asi půjdu zpět k WWE2k17.
Odpovědět
 
 
Hiddex Hiddex -2
#2 2017-10-20 16:21
Cituji G4mirek:
Vůbec nechápu to hodnocení je to úplně na hovno jak může být 16 lepší než 17 to vůbec a 14 lepší než 15 kokotina já bych dal wwe2k15 - 9 wwe2k16 - 7 wwe2k17- 8 a wwe 2k18 - 8.8

Ale ved to nie je o tom, ze oni zobrali 2K18 a porovnavali ho s 2K17, 2K16 ... to je len porovnanie, ze ked v roku 2016 recenzovali 2K17 dostala take hodnotenie a tak dalej.
Odpovědět
 
 
#1 2017-10-20 16:18
Vůbec nechápu to hodnocení je to úplně na hovno jak může být 16 lepší než 17 to vůbec a 14 lepší než 15 kokotina já bych dal wwe2k15 - 9 wwe2k16 - 7 wwe2k17- 8 a wwe 2k18 - 8.8
Odpovědět
 

O WrestlingWeb.cz

Vše o WWE na jednom místě už 12 let!

WrestlingWeb je český web se zaměřením na největší wrestlingovou společnost na světě, kterou je WWE® (World Wrestling Entertainment, Inc.).

Pravidelný zpravodajský servis, výsledky z televizních a placených akcí, profily wrestlerů, zajímavosti a další obsah ze světa WWE.

V České republice působí jediná wrestlingová společnost VCV originál wrestling.[2] Mají každý měsíc pravidelnou show PPV a v září největší akci Megashow. Každý týden mají internetovou show na Youtube Koluje nám online. V Česku byl zápas siláků již v minulých stoletích součástí různých cirkusů nebo poutí. Rozhodně se však nejednalo o populární sport. Moderní wrestling se začal v Česku šířit až když začalo být možné jej sledovat v zahraničních médiích. V devadesátých letech bylo možné sledovat v Česku TNN, kde běželo WCW a začala se tvořit základna fanoušků. Později byl na TV3 vysílán WWE SmackDown, což pomohlo dalšímu rozšiřování. Nejvíce lidí ale začalo sledovat wrestling až po rozšíření vysokorychlostního internetu. V současné době spousty fanoušků přibývají. Dne 11. 6. 2009 v Česku bylo poprvé živé vystoupení profesionálního wrestlingu, když se v Tesla Areně uskutečnilo WWE Raw Live. V současnosti je možné sledovat wrestling na sportovním kanále Eurosport, který každé pondělí od 20.55 vysílá blok dvou pořadů o WWE – This Week in WWE a Vintage Collection. Tento blok pod názvem Clash Time je vysílán v české mutaci a stálou komentátorskou dvojicí je Michal Škorpil a Michal Petrgál. Od léta roku 2012 začal nový televizní kanál skupiny Nova, TV FANDA, vysílat pravidelně každý týden pořad Smackdown v české verzi. V televizním programu se dá najít každou středu po 23. hodině pod názvem "K.O. Night Show", případně je tento pořad reprízován na stanici Nova Sport ve druhé polovině týdne.

Stránka používá cookies. Pro více informací o cookies klikněte zde