Podle bývalého lékaře WWE je kariéra Big Eho stále v ohrožení

Big E

Big E utrpěl v pátečním SmackDownu zlomeninu krku, přičemž mnozí se obávali, že by to mohlo znamenat konec jeho kariéry wrestlera.

On sám včera ale všechny uklidnil a oznámil, že nepotřebuje operaci a že bude v pořádku.

„Tak jsem dostal opravdu dobré zprávy, ehm, když to všechno zvážím. C1 a C6 jsou skutečně zlomené, nedošlo však k vychýlení, což je velmi dobře. A nemám žádné poškození míchy, žádné poškození vazů a nepotřebuji operaci, za což jsem velmi vděčný.”

„A tip pro profesionály: pokud si chcete zlomit krk, udělejte to v Birminghamu. Byli skvělí, všichni tady v UAB byli skvělí. Ale ve skutečnosti to pro mě znamená hodně, že tolik z vás bylo tak laskavých a pozdravili mě, zastavili se u mně a poslali mi SMS. Vím, že zním jako zaseknutá deska, ale jsem velmi vděčný a budu v pořádku.”

Bývalý lékař WWE Dr. David Cho má nicméně obavy, že jeho zranění by stále mohlo představovat riziko, že jeho kariéra v ringu skončí předčasně.

„Zlomenina C1 je nejnebezpečnější, protože horní krční obratel je prstenec a často vede k úmrtí nebo k celkové paralýze. Zlomenina naštěstí nebude potřebovat operaci. Tento typ zlomeniny se však často hojí neúplně a může to znamenat konec jeho wrestlingové kariéry.”

„Zlomenina C6 je pravděpodobně kompresním poraněním těla obratle. To pravděpodobně vyžaduje imobilizaci, ale ne chirurgický zákrok. U tohoto zranění by se dala předpokládat minimálně tříměsíční rekonvalescence s návratem k plné funkci a aktivitám.”

„Dříve jsem s WWE pravidelně pracovala jako konzultující lékař na eventech a při provádění chirurgických zákroků. Mohu vás ujistit, že kaskadérské kousky, které se provádějí, jsou skutečné a jsou spojeny s rizikem, i když někteří považují tento sport za 'fake'.”

No result.

Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

LegendKiller uveřejnil komentář v AEW Dynamite (10.04.2024)
Šlo by udělat něco s videem? Píše to že video nebylo nalezeno.
Nevěřim tomu že budou zveřejněny nějaký záběry ohledně incidentu Punku...
HockeyManiak uveřejnil komentář v Videa - WrestleMania 40 Night 2 (07.04.2024)
Škoda spoileru v náhledovém obrázku pro Day 2, jinak díky za kvalitní ...
DemonKing uveřejnil komentář v Videa - WrestleMania 40 Night 2 (07.04.2024)
Šlo by nějak opravit třetí část? v 39 minutě se vše zrychlý a přesune ...
Tak to není dobré pro Drewa, a myslím si že skončí.

Reklama

Líbí se vám design nových WWE World Tag Týmových titulů?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky