Vince McMahon si měl koupit mlčení bývalé wrestlerky WWE, kterou donutil k orálnímu sexu

Vince McMahon

Minulý měsíc přišel Wall Street Journal s velkým odhalením, že představenstvo World Wrestling Entertainment Inc. vyšetřuje vyrovnání ve výši 3 miliony dolarů, které bývalé zaměstnankyni vyplatil předseda a generální ředitel WWE Vince McMahon, se kterým měla údajně poměr.

Podle zdrojů Wall Street Journal jde o dohodu o mlčenlivosti z ledna / januára 2022, která brání bývalé koncipientce diskutovat o jejím vztahu s Vincem McMahonem nebo ho jakýmkoli způsobem znevažovat.

Vyšetřování údajně odhalilo předchozí dohody o mlčenlivosti s bývalými zaměstnankyněmi WWE, které se však netýkající pouze Vince McMahona, ale také vedoucího oddělení pro vztahy s talenty Johna Laurinaitise.

Vince McMahon následně odstoupil z funkce generálního ředitele a předsedy WWE, přičemž Stephanie McMahon dočasně převzala jeho funkci.

Včera přišla pro Vince McMahona další špatná zpráva, protože Wall Street Journal zveřejnil další šokující zjištění týkající se celého skandálu. Podle nových zjištění zaplatil Vince McMahon v průběhu let více než 12 milionů dolarů, aby zakryl několik obvinění ze sexuálního zneužívání.

Mělo jít minimálně o čtyři ženy, přičemž jedna z nich měla být wrestlerka, kterou donutil k orálnímu sexu, přičemž v roce 2005 byla degradována a následně propuštěna poté, co s ním odmítla mít další sexuální poměr. Vince jí v roce 2018 zaplatil 7,5 milionu dolarů za její mlčení.

V roce 2008 zaplatil 1 milion dolarů ženě, která disponovala jeho nahými fotografiemi, které jí měl poslat on sám. Další 1 milion dolarů zaplatit Vince McMahon v roce 2006 bývalé manažerce společnosti za její mlčení o jejich sexuálním vztahu. Tato osoba pracovala ve WWE více než 10 let.

Mnozí jsou přesvědčeni, že tento skandál bude pro Vince McMahona znamenat definitivní konec ve WWE, i když on sám se to snaží popírat a tváří se, jako kdyby se ho to netýkalo.

No result.

Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

LegendKiller uveřejnil komentář v AEW Dynamite (10.04.2024)
Šlo by udělat něco s videem? Píše to že video nebylo nalezeno.
Nevěřim tomu že budou zveřejněny nějaký záběry ohledně incidentu Punku...
HockeyManiak uveřejnil komentář v Videa - WrestleMania 40 Night 2 (07.04.2024)
Škoda spoileru v náhledovém obrázku pro Day 2, jinak díky za kvalitní ...
DemonKing uveřejnil komentář v Videa - WrestleMania 40 Night 2 (07.04.2024)
Šlo by nějak opravit třetí část? v 39 minutě se vše zrychlý a přesune ...
Tak to není dobré pro Drewa, a myslím si že skončí.

Reklama

Líbí se vám design nových WWE World Tag Týmových titulů?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky