Rozhovor s fanouškem, který se zúčastnil eventu WWE Clash at the Castle

Rudolf Kolínský

Předseda VcV R.J.Kolda je naším čtenářům dobře znám, jelikož loni jsme vám s ním přinesli exkluzivní rozhovor (ZDE).

Minulou sobotu se konal event WWE Clast at The Castle a RJ Kolda na něm nechyběl. Proto jsme ho pro vás vyzpovídali, jak se mu tato velkolepá show líbila.

Kdy ses rozhodl, že se zúčastníš eventu WWE Clash at The Castle?

Bylo to hned, jak ho WWE oficiálně oznámila, nebo šlo o rozhodnutí na poslední chvíli? istou dobu se mluvilo o tom, že bude nějaká wwe show velkých rozměrů v Evropě, a už to byl impuls, že tam prostě musím být. Rozhodnut už jsem byl tedy delší dobu. Cestoval jsi sám, nebo vás bylo víc? Odpověď: Cestoval jsem jen já a přítelkyně. Bylo mi celkem líto, že nejeli kamarádi z VcV , protože to by bylo úžasné. Doufám, že příště nás pojede víc a pořádně zafandíme. Nakonec jsem si to ale užil s přítelkyní a fandili jsme z plných plic oba.

Šlo o první tak velkou show WWE, na které jsi byl?

Ano, přesně tak. Toto byla má první show těchto obřích rozměrů, ale už teď si v hlavě hraju s myšlenkou, že bych se chtěl v budoucnu vydat na wrestlemanii. Uvidíme, zda mi to někdy vyjde, ale to ukáže budoucnost.

FOTO: Rudolf Kolínský

Určitě bude mnohé naše čtenáře zajímat, co všechno bylo potřeba zařídit a kolik tě to stálo. Můžeš nám krok za krokem popsat, co všechno jsi musel vybavit?

Když se oznámilo finální datum, kdy se bude show konat, tak jsme okamžitě začali hledat, zda tam v tomto termínu něco letí. Našli jsme skvělý let (i když nám ho o pár týdnů později přesměrovali 200 km daleko) a poté jsme se vrhli na ubytování, protože mi bylo jasné, že bude hned vyprodáno. To jsme také sehnali v podstatě hned. Pak už jen zbývalo čekat, až wwe spustí předprodej vstupenek, a doufat, že se na nás dostane. Opravdu jsem se bál, že bude hned vyprodáno. Navíc jsem měl už zařízený zmíněný let a ubytování, takže by to vše přišlo na zmar. Nakonec se na nás dostalo ihned po spuštění předprodeje a cena byla více než přívětivá.

Detailní ceny za jednoho člověka:

1. letenka – 2500 Kč

2. ubytování – 3500 Kč

3. Vstupenka – 1250 kč

FOTO: Rudolf Kolínský

Teď už k samotné show, popiš nám tvé pocity a zážitky z tohoto eventu. Být přímo v dějišti je něco jiného než to sledovat v televizi, takže jaké to bylo?

Bylo to něco neuvěřitelného. Člověk vešel do té obrovské haly a ihned cítil okolo sebe tu krásnou atmosféru a říkal si, já jsem tady živě vauuuu. Nejlepší to ale bylo, když začala samotná show a pustilo se startovní promo. To mě polil závan štěstí, že to konečně začíná, a v tu chvíli jsem věděl, že si to celé užiju na sto procent. Je to opravdu diametrální rozdíl než to sledovat v televizi. Naprosto dokonalá atmosféra, kdy jste fandili, skandovali a zpívali se skoro 63 000 lidmi. Sledovali jste živě něco tak velkého, čím žijete přes dvacet let, a to je k nezaplacení. Byl to pro mě další splněný sen.

Jaký moment z celé show ti nejvíc utkvěl v paměti?

Těch momentů bylo opravdu hodně, ale nejvíce mi utkvělo v paměti to, že při příchodu Edge zpívala celá hala jeho nástupovku. Tohle byl opravdu silný moment.

FOTO: Rudolf Kolínský

Pokud bys měl vybrat nejlepší zápas z tvého pohledu, který to byl?

Zápasy byly skvělé všechny, ale kdybych měl vybrat jeden, tak to bude určitě Reins vs McIntyre. V tomto zápase byly opravdu cítit emoce až do poslední řady. Očekávání bylo obrovské, a myslím, že i když McIntyre k velké nelibosti fanoušků prohrál, tak to bylo ve výsledku na místě úplně jedno (mě to teda hodně mrzelo), protože celkově byl zápas a řádění fanoušků naprostá paráda.

Ještě bych vyzdvihnul dva zápasy: Sheamus vs Gunther a Edge, Rey Mysterio vs Judgment Day - oba zápasy byly naprostá paráda.

Pokud bude opět podobná příležitost, zopakuješ si to? A co takhle WrestleMania?

Dle mého příležitost bude a nebude to trvat ani tak dlouho, a já si to na sto procent určitě zopakuji. No Wrestlemania je další na seznamu. Jak jsem uvedl výše, tak už mám v hlavě to, že se tam v budoucnu chci určitě vypravit. Věřím, že to v budoucnu opravdu klapne.

Jelikož jsi součástí české VcV Wrestling organizace, odnesl sis z této show něco, co bys v budoucnu chtěl i na vašich shows?

Odnesl jsem si to, že je potřeba více makat a zlepšovat jak výkony našich wrestlerů, tak celkovou show, abychom jednou mohli uspořádat nějakou větší show, kde se lidé opravdu pobaví, zafandí a půjdou domů spokojeni. Ne, že by se to teď nedělo, ale zkrátka nás čeká ještě spousta práce a věřím, že lidé to uvidí, přijdou i ti, co nikdy na naší show nebyli a hlavně, že se budou rádi vracet. Nakonec je také třeba přivést více talentů, které musíme vytrénovat, aby mohly být show ve všech směrech rozmanitější.

Můžete to zkusit už 17.9.2022 na akci VcV OVER THE TOP, kde se jako hlavní událost uskuteční turnaj VcV RUMBLE ( ROYAL RUMBLE) Více informací na našem facebooku nebo webu: www.originalwrestling.cz

Je ještě něco, co bys chtěl říct naším čtenářům ohledně tvého zážitku?

FOTO: Rudolf Kolínský

Určitě bych chtěl vyzvednout město Cardiff, které bylo na tuto show řádně připraveno. Všude a na všem možném po celém městě byly plakáty WWE. V nákupním centru byl obrovský WWE SHOP. Na místním hradu byla možnost si v podzemí vychutnat UNDERTAKER EXPERIENCE (možnost se vyfotit na TAKEROVĚ trůnu).

Další věcí je to, že to bylo prostě velice komunitní. Každý druhý člověk, kterého jste míjeli, měl na sobě trička s wrestlingovou tématikou. Lidé nosili na ramenou různé wrestlingové tituly, povídali si mezi sebou. Tohle prostě jen tak nezažijete. Byla to nádhera.

V pátek před show jsme byli ještě v divadle na Undertakerově show, a to pro mě byl teprve zážitek. Ten pocit, když se otevřela opona a váš vzor, který tam stojí se zvednutou rukou, vás vítá a lidé 5min v kuse skandují jeho jméno. To byl opravdu silný a hezký zážitek. Taker je prostě ikona wrestlingu a všem, co by se na něj chtěli jít podívat, ať neváhají a jdou!

FOTO: Rudolf Kolínský

No result.

Komentáře (1)

This comment was minimized by the moderator on the site

Záááávidíííím!!!!!

Ross
Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

Jeefik uveřejnil komentář v Recenze WWE 2K24: Je čas dokončit příběh
10 je az moc, ale 8 z 10 je fer, skvela hra, ale vzdy to muze byt leps...
Durik uveřejnil komentář v WWE RAW (11.03.2024)
Už ma hnevá a nudí pozeranie WWE... Ako človek,ktorý sa dlhodobo venuj...
mammon uveřejnil komentář v Recenze WWE 2K24: Je čas dokončit příběh
Za mna 10 10 vela veci sa vrátilo a je to naozaj zábavne + showcase br...
randy_rko uveřejnil komentář v WWE RAW (11.03.2024)
najdem niekte aj link na stiahnutie ? uprimne nechce sa mi sledovat ce...
I kdyby ho získal a pak by někdo buď ten večer nebo v další show RAW n...

Reklama

Kterou z uvedených legend byste chtěli vidět na WrestleManii 40?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky