Vince McMahon šokoval a naštval svým novým nařízením fanoušky i hvězdy WWE

Vince McMahon vydal minulý týden nařízení, podle kterého už hvězdy WWE nemohou „spolupracovat s externími třetími stranami”, což zahrnuje platformy jako Cameo a Twitch.

V dopise, který zaslal Vince McMahon informuje hvězdy WWE, že mají 30 dní na to, aby ukončily své působení na těchto platformách. Důvodem tohoto rozhodnutí je snaha chránit značku a jméno společnosti.

Někteří totiž podle vedení WWE svým působením na těchto platformách poškozují WWE. Ti, kteří poruší toto nařízení mohou být potrestáni finančně, suspendováni nebo dokonce propuštění.

WWE tvrdí, že vlastní skutečná jména talentů, nejen jména jejich charakterů. Na základě tohoto vlastnictví se Vince rozhodl pro vydání zákazu.

Paige, která už sice nezápasí, ale je stále pod kontraktem WWE již zareagovala na toto nařízení tím, že změnila název svého účtu na Twitchi z OfficialPaigeWWE na SarayaOfficial.

Odhaduje se, že pokud bude muset Paige zcela ukončit své působení na Twichi, tak měsíčně přijde o příjem ve výši 45 000 dolarů.

Toto nařízení vyvolalo na sociálních sítích obrovskou vlnu kritiky ze strany fanoušků i bývalých hvězd WWE. Naštvaná je také velká část současného rosteru WWE, ale z pochopitelných důvod nemůže / nechce svou nespokojenost dát najevo veřejně.

PWInsider tvrdí, že v zákulisí společnosti převládá ohledně tohoto nařízení nejistota a nikdo přesně neví, co bude dovoleno, a co už ne. Mnozí začali využívat Twitch jako způsob navýšení svých příjmů po zrušení Live Eventů kvůli pandemii. V současnosti se neví, zda bude zcela zakázáno hvězdám WWE streamovat nebo pouze budou muset dodržovat nějaká interní pravidla.

Někteří členové rosteru WWE například využívali Twitch a další platformy na propagaci svých vlastních značek, což je určitě něco, co se WWE nelíbilo, protože vystupovali pod jménem a často i charakterem z WWE, ale společnost z toho nic neměla.

No result.

Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

Jeefik uveřejnil komentář v Recenze WWE 2K24: Je čas dokončit příběh
10 je az moc, ale 8 z 10 je fer, skvela hra, ale vzdy to muze byt leps...
Durik uveřejnil komentář v WWE RAW (11.03.2024)
Už ma hnevá a nudí pozeranie WWE... Ako človek,ktorý sa dlhodobo venuj...
mammon uveřejnil komentář v Recenze WWE 2K24: Je čas dokončit příběh
Za mna 10 10 vela veci sa vrátilo a je to naozaj zábavne + showcase br...
randy_rko uveřejnil komentář v WWE RAW (11.03.2024)
najdem niekte aj link na stiahnutie ? uprimne nechce sa mi sledovat ce...
I kdyby ho získal a pak by někdo buď ten večer nebo v další show RAW n...

Reklama

Kterou z uvedených legend byste chtěli vidět na WrestleManii 40?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky