Novinka o stavu Randyho Ortona, která nepotěší jeho fanoušky

Randy Orton

Fanoušci už netrpělivě očekávají návrat Randyho Ortona, který měl být podle zákulisních informací na spadnutí. Všechno však může být úplně jinak.

Zatímco The Viper se nachází v dějišti WrestleManie 39 a není vyloučeno, že se největší show roku objeví, tak zápasit zřejmě nebude.

Dave Meltzer totiž informoval, že Randy Orton je ještě hodně daleko od toho, aby v dohledné době opět zápasil.

Tuto informaci má od zdroje z WWE, protože společnost údajně nechce, aby fanoušci očekávali návrat Ortona do ringu, jelikož ještě nebyl uschopněn.

Orton je mimo od loňského května / mája kvůli velmi vážnému zranění zad, přičemž existovala reálná obava, že bude muset ukončit svou kariéru v ringu.

No result.

Komentáře (2)

This comment was minimized by the moderator on the site

Orton se zády prodělal dost patálií takže se na akci přijel jen podívat. Je to jen člověk a ne stroj a tělo mu vystavilo Stop stav. Riskovat to sice může ještě chvilku ale pak je po dalších pádech jisté kolečkové křeslo. Navíc si stačí domyslet že nikdo ze zápasníků nemá jen jen jeden nebo dva zápasy do týdne. .. Se zády jsem prodělal problémy a záapasit se tak dá dál jedině pod práškama. Rozumný člověk si domyslí že dál tělo přetěžovat nejde pořád... Takže z návštěvy někoho někde bych netipoval raději nic konkrétního.. Navíc je všeobecně známo že Vincek chtěl aby všichni v ringu měli hlavně zápasy a ne aby zybtečně odpočívali. .. Úpřímně, pokud někdo dělá takový sport víc jak 10 let pak ví že tělo si těch zranění dost pamatuje a už nejde čekat výjimečné výkony...

Jiří Strnka
This comment was minimized by the moderator on the site

Vždyť prodělal operaci zad..kdo doprdele očekával, že by ihned po operaci ZAD šel zápasit? WTF? taková rekonvalescence trvá i rok, jsou to záda a né koleno. Občas nechápu fanoušky. Pokud jste fanouškem Ortona tak ho nějakým způsobem sledujete, takže víte jak je na tom i díky informacím od jeho ženy Kim. A pokud někdo očekával "objevení" Ortona na wrestlemanii tak spíš kvůli promu nebo jinému důvodu než zápaseni.

Rosťa
Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

Tak toto nebolo len podla PWInsidera ale podla všetkých WM 35 pyro d...
Návrat do TNA jako Brother Nero a potom i jako Willow.
LegendKiller uveřejnil komentář v AEW Dynamite (10.04.2024)
Šlo by udělat něco s videem? Píše to že video nebylo nalezeno.
Nevěřim tomu že budou zveřejněny nějaký záběry ohledně incidentu Punku...
HockeyManiak uveřejnil komentář v Videa - WrestleMania 40 Night 2 (07.04.2024)
Škoda spoileru v náhledovém obrázku pro Day 2, jinak díky za kvalitní ...

Reklama

Bude vám chybět vysílání česky komentovaných WWE shows na stanici STRIKETV?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky