Seth Rollins potvrdil, že mezi ním a Codym Rhodesem existuje skutečná nevraživost

Seth Rollins vs. Cody Rhodes

Ještě před WrestleManii 39 se Cody Rhodes v jednom z rozhovorů vyjádřil ke svému vztahu se Sethem Rollinse, který byl jeho prvním rivalem po návratu do WWE.

Seth Rollins zatím ani v jednom zápase nedokázal Codyho Rhodese porazit (0 vítězství a 22 proher). Kdo ví, jak by to dopadlo při skutečném souboji.

Zřejmě nechybělo mnoho a mohli jsme se to dozvědět, protože Cody Rhodes tvrdí, že téměř měl v zákulisí skutečný pěstní souboj se Sethem Rollinsem.

„V zákulisí je to velmi reálné, pokud jde o konkurenci, kdo bude na vrcholu. Například kdo bude mít hlavní tahák na WrestleManii. Letos jsem to já s Romanem Reignsem, což mi v zákulisí nezískává mnoho přátel. Situace se Sethem Rollinsem je nejblíže tomu, co se mohlo změnit na pěstní souboj v zákulisí před všemi našimi kolegy a vedením. Nestalo se tak. On a já se absolutně nesnášíme, pravděpodobně bych se mu pokusil vyrvat oči.”

Seth Rollins tento příběh nepřímo potvrdil v rozhovoru pro ESPN ještě před WM 39:

„Nemohu se k tomu moc vyjadřovat, ale je v tom část pravdy. Jde o to, co jsem udělal pro tuto společnost za poslední desetiletí. Já bych měl být v jeho pozici. Já jsem ten, kdo to tady držel, zatímco on odešel a dělal si své věci, za což mu patří respekt. Odešel a dělal si věci po svém. Já jsem ten, kdo to tady držel. Kdykoli se někdo zranil, odešel či změnil svůj rozvrh na částečný úvazek nebo chtěl odejít někam jinam, byl jsem tady. Nemyslíte si, že jsem také nebyl někdy frustrovaný a nešťastný, existuje mnoho příběhů, které bych o tom mohl povídat, ale ne, já si to nechávám pro sebe. Skloním hlavu a tvrdě pracuji, ručím za tuto společnost. Mám pocit, že co dostává... no, prostě to není docela příjemné. A to přirozeně vytváří jisté tření mezi námi dvěma. Když vzplanou vášně, tak vzplanou vášně. Je na tom trochu pravdy, ale nemůžu jít do detailů. V tomto byznysu musí existovat míra vzájemného respektu, ale je zde zároveň i nevraživost.”

No result.

Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

LegendKiller uveřejnil komentář v AEW Dynamite (10.04.2024)
Šlo by udělat něco s videem? Píše to že video nebylo nalezeno.
Nevěřim tomu že budou zveřejněny nějaký záběry ohledně incidentu Punku...
HockeyManiak uveřejnil komentář v Videa - WrestleMania 40 Night 2 (07.04.2024)
Škoda spoileru v náhledovém obrázku pro Day 2, jinak díky za kvalitní ...
DemonKing uveřejnil komentář v Videa - WrestleMania 40 Night 2 (07.04.2024)
Šlo by nějak opravit třetí část? v 39 minutě se vše zrychlý a přesune ...
Tak to není dobré pro Drewa, a myslím si že skončí.

Reklama

Líbí se vám design nových WWE World Tag Týmových titulů?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky