Vince McMahon byl názoru, že ve WWE shows je příliš mnoho wrestlingu

Vince McMahon

Vince McMahon učinil mnoho kontroverzních a nepochopitelných rozhodnutí. Například chtěl, aby nebylo ve WWE tolik wrestlingu. Zřejmě zapomněl, co znamená druhé „W” ve WWE.

McMahon má zajímavý vztah s profesionálním wrestlingem, přestože byl považován za krále tohoto byznysu. Vždy se snažil odlišit své wrestlery od ostatních, což vedlo k tomu, že začal používat termín „WWE Superstars”.

Když se McMahon chtěl v 80. letech vyhnout stigmatu, že je wrestling pouze násilná zábava, tak pro svůj produkt přišel s termínem „Sportovní zábava”, aby dokázal oslovit a získat nové inzerenty.

Jednou z největších výčitek McMahona a jeho přístupu k wrestlingu je, že ho mnohem víc zajímají postavy a mikrořízení, než to, co se děje v ringu.

Matt Hardy v nejnovější epizodě svého podcastu Extreme Life připomněl, že Vince McMahon nebyl nadšen z toho, kolik wrestlingu se vysílá v televizi.

„Byly časy, kdy Vince McMahon řekl: 'V této show je příliš mnoho wrestlingu!' Jsem si jist, že kdyby se díval na AEW, řekl by: 'V té show je příliš mnoho wrestlingu.'” řekl Matt Hardy.

Když Matt Hardy mluvil o rozdílech mezi McMahonem a jeho současným šéfem Tonym Khanem, řekl, že tito dva miliardáři mají odlišný přístup k tomu, jak vnímají wrestlingový byznys.

„Vince se na to dívá jako na sportovní zábavu a více ho zajímají příběhy a postavy... Tony Khan vnímá profesionální wrestling jako tradičnější, staromódní typ profesionálního wrestlingu, kde je to, co se děje v ringu, velmi důležité a má to skutečné důsledky.”

No result.

Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

LegendKiller uveřejnil komentář v AEW Dynamite (10.04.2024)
Šlo by udělat něco s videem? Píše to že video nebylo nalezeno.
Nevěřim tomu že budou zveřejněny nějaký záběry ohledně incidentu Punku...
HockeyManiak uveřejnil komentář v Videa - WrestleMania 40 Night 2 (07.04.2024)
Škoda spoileru v náhledovém obrázku pro Day 2, jinak díky za kvalitní ...
DemonKing uveřejnil komentář v Videa - WrestleMania 40 Night 2 (07.04.2024)
Šlo by nějak opravit třetí část? v 39 minutě se vše zrychlý a přesune ...
Tak to není dobré pro Drewa, a myslím si že skončí.

Reklama

Líbí se vám design nových WWE World Tag Týmových titulů?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky