WWE uvažuje o tomto speciálním typu zápasu pro Brock Lesnar vs. Cody Rhodes III

Brock Lesnar vs. Cody Rhodes

Cody Rhodes už sice oficiálně vyzval Brocka Lesnara k jejich třetímu vzájemnému zápasu, ale Lesnar zatím na jeho výzvu neodpověděl.

Přesto se ale očekává, že zápas Brock Lesnar vs. Cody Rhodes III bude jedním z hlavních taháků letošního SummerSlamu, který se bude konat 5. srpna / augusta v Detroitu.

Tento týden jsme vás informovali, že WWE uvažuje o tom, že půjde o velmi ojedinělý typ zápasu.

Wrestling Observer dnes prozradil, že nejvíc se uvažuje o tom, že to bude Bull Rope Match, ale není to jediný návrh a zatím nepadlo definitivní rozhodnutí.

Brock Lesnar se má vrátit do show RAW 3. července, kdy pravděpodobně odpoví na výzvu Codyho Rhodese.

No result.

Komentáře (5)

This comment was minimized by the moderator on the site

Ať tam dojde Big Show jako heel a zničí codyho, pak faceturn a zničí Brocka a pomůže Codymu odpinovat Brocka. Celý zápas musí být jednoznačně v Hell in a Cell a bude to 3 falls match. Pak se oddělá klec a ring a dají tam nafukovací bazén kde Show pomůže vyhrát Brockovi protože zazmatkuje. Pak dojde R truth a ve třetím zápase hodí finisher na special guest refereeho kterým v té době bude Big Show. Třetí zápas bude falls count anywhere a Vody vyhraje po pomocí Goldusta na střeše arény.

Vince Russo
This comment was minimized by the moderator on the site

V zákulisí se o tom už hovoří, je to jeden ze scénářů. Problémem je však návrat Big Showa, protože má platnou smlouvu v TNA Impact, počítá se, že v červenci půjde proti Kurtu Angleovi na Bounds of Glory o titul. Vince mu však nabízí solidní balík peněz, takže se rozhodne velmi brzo, zda se Show rozhodně rozvázat smlouvu v TNA, a vyplatí se mu finanční pokrytí nové smlouvy tak, aby to v klidu pokrylo vyvázání se z kontraktu. Pokud to nevyjde, v tomto 2 out of 3 falls zápase nahradí postavu Big Showa buď Hornswoggle nebo Santino Marella. Vince to chce udělat pokud možno co nejbizarnější. Triple H je z toho natolik zaskočen, že je mu design zbytku titulů už úplně jedno, bude se nyní zřejmě starat pouze o storylines okolo Big Gold beltu z Wishe.

Dave Meltzer
This comment was minimized by the moderator on the site

Here we go! Big show signs 8-year contract with WWE! Contract signed and confirmed by the company. Wage: 200k pounds a week plus bonuses for every heel/face turn.
Vince is absolutely happy with the return of Big Show and wants him to take hands on the brand new title that is about to be introduced during this year's fall. Rumours say it should be intergender division.

Fabrizio Romano
This comment was minimized by the moderator on the site

Cody*

Vince Russo
This comment was minimized by the moderator on the site

Bože, jen to ne, totální bullshit typ zápasu. Radši ať vymyslí něco kreativního, oddělat ring na závěr na main event a nechat jen ochranné pokrývky jak na rampě, umístit všechny speciální zbraně okolo, auta, dát backstage fight přímo uprostřed arény před lidma, totální nakládačka...těch nápadů je tolik, jak WWE zpestřit, škoda, že jsou peníze na prvním místě

Markus
Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

Návrat do TNA jako Brother Nero a potom i jako Willow.
LegendKiller uveřejnil komentář v AEW Dynamite (10.04.2024)
Šlo by udělat něco s videem? Píše to že video nebylo nalezeno.
Nevěřim tomu že budou zveřejněny nějaký záběry ohledně incidentu Punku...
HockeyManiak uveřejnil komentář v Videa - WrestleMania 40 Night 2 (07.04.2024)
Škoda spoileru v náhledovém obrázku pro Day 2, jinak díky za kvalitní ...
DemonKing uveřejnil komentář v Videa - WrestleMania 40 Night 2 (07.04.2024)
Šlo by nějak opravit třetí část? v 39 minutě se vše zrychlý a přesune ...

Reklama

Který zápas na placené akci AEW Dynasty 2024 byl podle vás nejlepší?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky