Kurt Angle prozradil, kolik vydělal ve WWE na prodeji zboží on a kolik Stone Cold Steve Austin

Stone Cold Steve Austin & Kurt Angle

WWE Hall of Famer Kurt Angle má za sebou velmi úspěšnou kariéru wrestlera, avšak příjmy hvězd WWE nejsou jen ze zápasů, ale také z prodeje zboží.

Ve svém podcastu prozradil, kolik peněz vydělával na prodeji svého zboží. Zatímco mezi jeho oblíbené produkty patřil hrnek s nápisem „You Suck”, tak nejprodávanější bylo jeho ikonické červené, bílé a modré tričko „It's True, It's True”.

„Zbožňuji hrnek 'You Suck'. Přišlo mi to vtipné. Dát někomu jako dárek hrnek s nápisem 'You Suck', aby mohl každé ráno pít kafe, to je super. Ale nejradši jsem měl to, čeho se prodávalo nejvíce. Bylo to moje tričko 'It's True, It's True'. Červená, bílá a modrá, bylo to skvělé tričko. Prodal jsem jich hodně a to byl můj nováčkovský rok. Po zbytek kariéry jsem neprodal tolik triček jako v prvním roce.”

„Musím říct, že to nebylo tolik peněz. Nebyl jsem člověk, který by se zabýval zbožím. Dokonce i Vince McMahon za mnou přišel a řekl: 'Poslyš, nemůžeme používat slovo olympijský. Nemůžeme používat olympijské kruhy. Nebudeš dělat merchandise. Budu ti platit za to, abys zápasil'. Já na to: 'No, já chci vydělávat na zboží'. A on na to: 'To nejde'.”

Kurt Angle následně prozradil, kolik vydělal na prodeji zboží ve srovnání se Stevem Austinem.

„Za jeden rok vydělal na zboží 12 milionů dolarů. Šlo o tričko 3:16. 12 milionů dolarů. Řekl mi to a já na to: 'To mě poser'. Vydělal jen dva a půl milionu na zápasech. Vince mi řekl: 'Platím ti za zápasení'. Nebudu lhát, Vince mi platil dobře. Vydělal jsem wrestlingem víc než Austin, ale nevydělal jsem ani zdaleka tolik jako Austin se zbožím. Ale Vince se o mě staral dobře. Na prodeji zboží jsem vydělával, řeknu vám to jen tak zaokrouhleně, 700 až 900 tisíc ročně. To nebylo moc. Je to hodně peněz, nechápejte mě špatně, ale nebylo to mnoho vzhledem k tomu, jak velkou hvězdou jsem byl. Z nějakého důvodu mi Vince prostě řekl: 'Hele, se zbožím ve tvém případě nic neudělám. Tak prostě musíš jen zápasit. Přicházel jsem s nápady na merchandise a Vince je využíval, ale neprodával jsem jako Stone Cold, a to jsem byl většinu kariéry taky heel.”

No result.

Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

Návrat do TNA jako Brother Nero a potom i jako Willow.
LegendKiller uveřejnil komentář v AEW Dynamite (10.04.2024)
Šlo by udělat něco s videem? Píše to že video nebylo nalezeno.
Nevěřim tomu že budou zveřejněny nějaký záběry ohledně incidentu Punku...
HockeyManiak uveřejnil komentář v Videa - WrestleMania 40 Night 2 (07.04.2024)
Škoda spoileru v náhledovém obrázku pro Day 2, jinak díky za kvalitní ...
DemonKing uveřejnil komentář v Videa - WrestleMania 40 Night 2 (07.04.2024)
Šlo by nějak opravit třetí část? v 39 minutě se vše zrychlý a přesune ...

Reklama

Bude vám chybět vysílání česky komentovaných WWE shows na stanici STRIKETV?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky