Seth Rollins opět naznačil, co je důvodem jeho skutečné nevraživosti s Codym Rhodesem

Seth Rollins

Ještě před WrestleManii 39 se Cody Rhodes v jednom z rozhovorů vyjádřil ke svému vztahu se Sethem Rollinse, který byl jeho prvním rivalem po návratu do WWE.

Seth Rollins zatím ani v jednom zápase nedokázal Codyho Rhodese porazit (0 vítězství a 22 proher). Kdo ví, jak by to dopadlo při skutečném souboji.

Zřejmě nechybělo mnoho a mohli jsme se to dozvědět, protože Cody Rhodes tvrdí, že téměř měl v zákulisí skutečný pěstní souboj se Sethem Rollinsem.

„V zákulisí je to velmi reálné, pokud jde o konkurenci, kdo bude na vrcholu. Například kdo bude mít hlavní tahák na WrestleManii. Letos jsem to já s Romanem Reignsem, což mi v zákulisí nezískává mnoho přátel. Situace se Sethem Rollinsem je nejblíže tomu, co se mohlo změnit na pěstní souboj v zákulisí před všemi našimi kolegy a vedením. Nestalo se tak. On a já se absolutně nesnášíme, pravděpodobně bych se mu pokusil vyrvat oči.”

Seth Rollins tento příběh nepřímo potvrdil v rozhovoru pro ESPN. také ještě před WM 39:

„Nemohu se k tomu moc vyjadřovat, ale je v tom část pravdy. Jde o to, co jsem udělal pro tuto společnost za poslední desetiletí. Já bych měl být v jeho pozici. Já jsem ten, kdo to tady držel, zatímco on odešel a dělal si své věci, za což mu patří respekt. Odešel a dělal si věci po svém. Já jsem ten, kdo to tady držel. Kdykoli se někdo zranil, odešel či změnil svůj rozvrh na částečný úvazek nebo chtěl odejít někam jinam, byl jsem tady. Nemyslíte si, že jsem také nebyl někdy frustrovaný a nešťastný, existuje mnoho příběhů, které bych o tom mohl povídat, ale ne, já si to nechávám pro sebe. Skloním hlavu a tvrdě pracuji, ručím za tuto společnost. Mám pocit, že co dostává... no, prostě to není docela příjemné. A to přirozeně vytváří jisté tření mezi námi dvěma. Když vzplanou vášně, tak vzplanou vášně. Je na tom trochu pravdy, ale nemůžu jít do detailů. V tomto byznysu musí existovat míra vzájemného respektu, ale je zde zároveň i nevraživost.”

Aktuální WWE World Heavyweight šampion Seth Rollins v podcastu Out of Character prozradil, že má k WrestleManii 39 jisté výhrady, protože je názoru, že on měl být v hlavním taháku, přičemž hlavním tahákem byl právě souboj Romana Reignse s Codym Rhodesem.

„Žárlivost není nutně to správné slovo. Nakonec je to showbyznys, víte? Tak to někdy funguje. ... Ne vždy je to meritokracie (* pozn. ideologie, podle které úspěšnost každého jednotlivce nejvíce závisí na jeho osobním výkonu), i když bychom si to přáli. Prostě to tak není. Já jsem měl příběh s Loganem Paulem a dal jsem do toho všechno. Věděl jsem, že se naprosto vyřádíme, protože ty postavy jsou v očích diváků tak diametrálně odlišné. Měli jste jednoho chlápka, Logana Paula, kterého diváci prostě nesnášeli, a já... jsem se stal chlápkem, kterého každý týden všichni moc rádi viděli. Vždycky, když odvedete tolik práce jako já v minulém roce, zatímco někdo jiný dostane první místo, tak pokud jste soutěživí a chcete být nejlepší, ... budete mít prostě odpor. Prostě to tam bude a myslím, že je to zdravé.”

No result.

Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

Jeefik uveřejnil komentář v Recenze WWE 2K24: Je čas dokončit příběh
10 je az moc, ale 8 z 10 je fer, skvela hra, ale vzdy to muze byt leps...
Durik uveřejnil komentář v WWE RAW (11.03.2024)
Už ma hnevá a nudí pozeranie WWE... Ako človek,ktorý sa dlhodobo venuj...
mammon uveřejnil komentář v Recenze WWE 2K24: Je čas dokončit příběh
Za mna 10 10 vela veci sa vrátilo a je to naozaj zábavne + showcase br...
randy_rko uveřejnil komentář v WWE RAW (11.03.2024)
najdem niekte aj link na stiahnutie ? uprimne nechce sa mi sledovat ce...
I kdyby ho získal a pak by někdo buď ten večer nebo v další show RAW n...

Reklama

Kterou z uvedených legend byste chtěli vidět na WrestleManii 40?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky