Eric Young o svém odchodu z WWE: Nechtěl jsem se zodpovídat Vinci McMahonovi

Vince McMahon

Minulou neděli jsme vás infromovali, že Eric Young je prvním oficiálně potvrzeným wrestlerem, který odešel z WWE poté, co se do této společnosti vrátil Vince McMahon.

Eric Young se přitom vrátil do WWE v listopadu loňského roku, přesněji tedy podepsal s touto společností kontrakt, ale na svůj TV návrat čekal.

Měl být součástí nové frakce Braye Wyatta, ale to vše se změnilo, když se Vince McMahon na začátku letošního roku vrátil.

Eric Young požádal o propuštění a bylo mu vyhověno, konkrétně a přímo kvůli jeho nesouhlasu se spoluprací s Vincem McMahonem z „morálních, kreativních a osobních důvodů”.

V nedávném rozhovoru pro PWInsider potvrdil tento svůj důvod, přičemž uvedl, že osobně, profesionálně a morálně již nemohl dále pracovat ve WWE. Eric Young požádal o propuštění.

„Upřímně řečeno, nebyla to pro mě nijak zvlášť těžká volba. Vím, že návrat byl určitě splněným snem. Kontrakt byl fantastický a všechny ty další věci a to, co jsem měl připraveno v TV shows, bylo vynikající, ale nakonec bych se musel zodpovídat někomu, komu prostě nejsem ochoten. Tak jsem to skončil. Jak už jsem řekl, věřím na osud a na to, že všechno se děje z nějakého důvodu, a nezlobím se kvůli tomu. Nejsem kvůli tomu zahořklý, stejně jako jsem nebyl zahořklý minule. Samozřejmě je to obrovská chyba na straně jednoho člověka, ale obrovský přínos pro wrestling.”

„Jsem v tom stále velmi dobrý a je to něco, co mě velmi baví. Je to něco, na čem pracuji až do úmoru a snažím se, aby každá věc, kterou mám na starosti, dopadla co nejlépe. Takže se těším na budoucnost a stále pracuji na dalších věcech. Realita je taková, že wrestling nemůžete dělat věčně. Mám spoustu dalších zájmů mimo wrestling, ale wrestling je moje první láska. Vždycky to bude jedna z mých největších životních vášní a myslím si, že je to dokonalé kreativní médium pro každého, kdo miluje sport a miluje film, a to jsou dvě věci, které miluju nejvíc na světě.”

Eric Young se minulý týden na placené akci Slammiversary vrátil do Impact Wrestlingu.

No result.

Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

LegendKiller uveřejnil komentář v AEW Dynamite (10.04.2024)
Šlo by udělat něco s videem? Píše to že video nebylo nalezeno.
Nevěřim tomu že budou zveřejněny nějaký záběry ohledně incidentu Punku...
HockeyManiak uveřejnil komentář v Videa - WrestleMania 40 Night 2 (07.04.2024)
Škoda spoileru v náhledovém obrázku pro Day 2, jinak díky za kvalitní ...
DemonKing uveřejnil komentář v Videa - WrestleMania 40 Night 2 (07.04.2024)
Šlo by nějak opravit třetí část? v 39 minutě se vše zrychlý a přesune ...
Tak to není dobré pro Drewa, a myslím si že skončí.

Reklama

Líbí se vám design nových WWE World Tag Týmových titulů?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky