Triple H se vyjádřil k heelturnu Romana Reignse a jeho možném zápase s The Rockem

Roman Reigns dostal loni heelturn, po kterém volali fanoušci již dlouhou dobu, přičemž i on sám chtěl heelturn už od rozpadu Shieldu.

Triple H považuje tuto změnu jeho charakteru za správný krok, přičemž označil Romana Reignse za nástupce TOP wrestlerů, jakými byli The Rock, Stone Cold Steve Austin nebo John Cena.

„Je to něco, co Roman Reigns chtěl udělat už nějakou dobu. Je něco jiného udělat to pro sebe a pro všechny. Ukázat jinou stránku sebe sama. Musíte to udělat ve správný čas. Pokud změníte charakter nebo ukážete svou jinou stránku, riskujete, že nebude přijata dobře. Ale jen ho to povzneslo. Ukázalo se, že je to TOP hvězda. Když mluvíte o úrovni jakou dosahovali The Rock, Stone Cold nebo John Cena, to je Roman Reigns, který zaujímá místo v seznamu těchto jmen jako jeden ze skutečných velikánů své generace.”

Pokud jde o zápas The Rocka a Romana Reignse, tak Triple H zopakoval, že určitě by to byl velkolepý zápas a WWE je samozřejmě otevřená této myšlence, ale všechno to bude záležet od The Rocka, který má ale velmi nabitý pracovní rozvrh.

„Znám The Rocka od začátku jeho kariéry. Jak moc miluje natáčení filmů, stává se jedním z nejúspěšnějších herců, je možná největší hvězdou na světě a určitě v Hollywoodu. Ale není nad to vstoupit do ringu WWE. Ten adrenalin. Garantuju vám, že The Rock nikdy nenatočil film a měl přitom husí kůži po celém těle. Pokud to The Rock dokáže a vypadá ve formě, jsem si jistý, že by to rád udělal, pokud to jeho rozvrh dovolí. Tvrdě pracuje. Jediný člověk, který pracuje víc než The Rock je Vince McMahon. Pokud existuje vůle a způsob, on to zařídí a my uděláme všechno. Jestli to fanoušci chtějí vidět, tak to zařídíme. Ale jde opravdu o to, jestli to The Rock chce a má na to čas.”

No result.

Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

Jeefik uveřejnil komentář v Recenze WWE 2K24: Je čas dokončit příběh
10 je az moc, ale 8 z 10 je fer, skvela hra, ale vzdy to muze byt leps...
Durik uveřejnil komentář v WWE RAW (11.03.2024)
Už ma hnevá a nudí pozeranie WWE... Ako človek,ktorý sa dlhodobo venuj...
mammon uveřejnil komentář v Recenze WWE 2K24: Je čas dokončit příběh
Za mna 10 10 vela veci sa vrátilo a je to naozaj zábavne + showcase br...
randy_rko uveřejnil komentář v WWE RAW (11.03.2024)
najdem niekte aj link na stiahnutie ? uprimne nechce sa mi sledovat ce...
I kdyby ho získal a pak by někdo buď ten večer nebo v další show RAW n...

Reklama

Kterou z uvedených legend byste chtěli vidět na WrestleManii 40?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky