Reakce Romana Reignse na kontroverzní vyjádření WWE Hall of Famera k promu Jona Moxleyho

Roman Reigns

Universal šampion Roman Reigns se v podcastu SI Media vyjádřil ke kontroverznímu vyjádření, které měl WWE Hall of Famer Bully Ray na promo Jona Moxleyho.

Ray totiž tvrdí, že Moxley se měl omluvil fanouškům za to, že je zklamal.

„Osobně, kdybych byl ve stejné situaci já, první věc, kterou bych řekl, je 'kluci, promiňte, pokud jsem vás zklamal'... Myslím si, že by to bylo správné.” řekl Bully.

Jeho celé vyjádření k této situaci si můžete přečíst ZDE

Roman Reigns se ve svém vyjádření snažil poukázat na to, že každý může mít svým způsobem pravdu, avšak dodal, že Moxley nikomu nedluží omluvu.

„Nevím, co přesně napsal Bubba, ale viděl jsem na to některé reakce. Já se na tom dívám z obou perspektiv. Rozumím tomu, co tvrdí Bubba, protože jsem v tomto systému a pracuji pro miliardovou společnost v zábavním průmyslu, kterou je WWE. Bubba má také tyto zkušenosti a jde o jistý typ myšlení, jsme baviči a chceme zde být pro naši fanouškovskou základnu.”

„Pokračovali jsme během pandemie, je to byznys a snažíme se vydělat si na živobytí. Ale právě to činí náš produkt výjimečným. Neexistuje téměř žádná jiná společnost, která by neměla přestávku během sezóny. Snažíme se tedy dát naší fanouškovské základně tolik, kolik jen můžeme.”

Reigns poté pochválil svého bývalého kolegu ze Shieldu za to, že byl „dostatečně zodpovědný” na to, aby vyhledal pomoc.

„Nemyslím si, že někomu dluží omluvu. Myslím si, že byl dostatečně zodpovědný na to, aby udělal to, co bylo třeba udělat, a také se nezalekl toho, aby pomohl jiným lidem. Nemyslím si, že by měl být nikomu dlužný omluvu, vím, co měl namysli Bubba ve velmi korporátním myšlení, víte, že upřednostňujete naše fanoušky. Ale na konci dne toho děláme pro fanoušky hodně, samozřejmě, je to volba, ale není to tak, že by nám jen dávali své peníze a my jsme nedělali nic. Je to služba a my ji vykonáváme.”

Roman se v rozhovoru také vyjádřil k tomu, že Seth Rollins zmínil jméno Jona Moxleyho ve vysílání SmackDownu. Roman zdůraznil, že vždy bude mít úctu a lásku ke svým dvěma bratrům ze Shieldu.

„Nikdy se nevyhýbám své historii. Tito dva jsou moji bratři. Mox byl součástí toho, co jsme udělali, dosáhli, čím jsme si prošli, vrcholy i pády, odlivy a přílivy, takže to nikdy nic nezmění, vždy budu mít hlubokou lásku a úctu k oběma těmto chlapům.”

Universal šampiona Romana Reignse čeká už tuto sobotu zápas se Sethem Rollinsem o titul na placené akci WWE Royal Rumble.

No result.

Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

LegendKiller uveřejnil komentář v AEW Dynamite (10.04.2024)
Šlo by udělat něco s videem? Píše to že video nebylo nalezeno.
Nevěřim tomu že budou zveřejněny nějaký záběry ohledně incidentu Punku...
HockeyManiak uveřejnil komentář v Videa - WrestleMania 40 Night 2 (07.04.2024)
Škoda spoileru v náhledovém obrázku pro Day 2, jinak díky za kvalitní ...
DemonKing uveřejnil komentář v Videa - WrestleMania 40 Night 2 (07.04.2024)
Šlo by nějak opravit třetí část? v 39 minutě se vše zrychlý a přesune ...
Tak to není dobré pro Drewa, a myslím si že skončí.

Reklama

Líbí se vám design nových WWE World Tag Týmových titulů?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky