WWE RAW 15. duben 2024

Přinášíme vám kompletní výsledky a videa z poslední epizody pondělní show WWE RAW.

WWE RAW 15/04/24
WWE RAW 15. duben 2024
WWE RAW
WWE RAW
Slider

Spekulace o možném návratu Braye Wyatta do WWE nabírají na síle

Bray Wyatt

Včera jsme vás informovali, že fanoušci na sociálních sítích začali spekulovat o tom, že WWE možná během pátečního SmackDownu naznačila návrat Braye Wyatta. ...

Včera jsme vás informovali, že fanoušci na sociálních sítích začali spekulovat o tom, že WWE možná během pátečního SmackDownu naznačila návrat Braye Wyatta.

Během televizní reklamní přestávky totiž došlo v aréně k zajímavé situaci, kdy WWE vypnula osvětlení a zahrála ikonickou psychedelickou rockovou píseň White Rabbit od skupiny Jefferson Airplane.

Fanoušci svými mobily následně vytvořili vizuál podobný světluškám Braya Wyatta z minulosti. To samé se zopakovalo i během sobotního WWE Live Eventu.

Zatímco mnozí chtějí věřit, že šlo o první náznak návratu Braye Wyatta do WWE, tak někteří se domnívají, že to mohlo souviset s Karrionem Krossem, protože ten během svého působení v Lucha Underground používal ringové jméno The White Rabbit.

Druhá verze příběhu může být také pravdivá, alespoň to naznačuje včerejší příspěvek Karriona Krosse na Twitteru:

Zároveň však Kyle Scarborough, který vytvořil původní design masky a dalších rekvizit pro The Fienda, zveřejnil obrázek bílého králíka, což naopak podpořilo spekulace o návratu Braye Wyatta do WWE.

Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

NOVINKY

Reklama

Reklama

Líbí se vám design nových WWE World Tag Týmových titulů?
Sleduj WWE již od 250-Kč

Výsledky z TV shows

Slider

Videa TV shows

Videa (videos) - WWE RAW

WWE RAW (15.04.2024)

Karta zápasů: Sheamus vs. Ivar The Creed Brothers vs. #DIY vs. The New Day Maxxine Dupri & Ivy Nile vs. Candice LeRae & Indi Hartwell Andrade vs. Dom

Herní sekce

WWE 2K24

Z finálního rosteru WWE 2K24 bylo odstraněno mnoho…

Ještě před vydáním WWE 2K24 se hodně psalo o tom, že z rosteru hry byli odstraněni Vince McMahon a Brock Lesnar. Nebyli však zdaleka ani jediní. ...

WWE Novinky

AEW Novinky