AEW Dynamite 27. březen 2024

Přinášíme vám kompletní výsledky a videa z poslední epizody středeční show AEW Dynamite.

AEW Dynamite 27/03/24
AEW Dynamite 27. březen 2024
AEW Dynamite
AEW Dynamite
Slider

Novinky o propuštění Shanea McMahona z WWE a jeho konfliktu s Vincem McMahonem

Shane McMahon & Vince McMahon

Jen několik dní po placené akci WWE Royal Rumble se objevila informace, že Shane McMahon byl v tichosti propuštěn z WWE. Souvisí to s chaosem, který vytvořil v zákulisí tohoto eventu. ...

Jen několik dní po placené akci WWE Royal Rumble se objevila informace, že Shane McMahon byl v tichosti propuštěn z WWE. Souvisí to s chaosem, který vytvořil v zákulisí tohoto eventu.

Shane chtěl převzít kreativní vedení při tvorbě mužského Royal Rumble zápasu, přičemž byl natolik sobecký, že chtěl, aby právě on měl největší momenty v tomto zápase.

Problém byl, že jeho booking v mnoha případech nedával vůbec smysl a bylo zřejmé, že nesleduje současný produkt WWE a nevěděl o aktuálních příbězích, které jsou ve WWE.

To vše vedlo k ostrým hádkami s několika lidmi, kteří se domnívali, že mají schopnost zastavit Shanea v této šílené snaze přepsat téměř celý Royal Rumble zápas.

Další producenti se snažili držet plánů, které jim dal Vince McMahon, což opět vedlo ke konfliktům v zákulisí Royal Rumble. Vince McMahon nakonec ztratil trpělivost a rozkázal, aby se všichni řídili jeho příkazy a Shanea McMahona ignorovali.

Shane se zápasu zúčastnil, ale následně byl poslán domů. V současnosti nikdo přesně neví, jestli ho Vince McMahon opravdu propustil a tím ukončil jeho kontrakt, nebo ho pouze poslal domů, ale v dohledné době se neočekává jeho návrat do společnosti.

Zdroj z WWE také potvrdil, že Vince a Shane se dostali do konfliktu i pro plány, které měl Vince McMahon po Royal Rumble. Shane měl vystupovat v RAW jako heel charakter a zápasit na Elimination Chamber i WrestleManii 38.

Shane ale s některými částmi tohoto plánu nesouhlasil, a tak se dostal do sporu se svým otcem, přičemž jeho frustrace byla posílena tím, že zatímco jeho nápady a plány pro mužský Royal Rumble zápas Vince neakceptoval, Brock Lesnar si bez větších problémů prosadil své.

Mnozí v zákulisí WWE však už dlouhá léta tvrdí, že Shane nemá kreativní wrestlingové myšlení a jeho nápady nepovažují za dobré.

Je očividné, že mezi Vincem McMahonem a Shanem došlo k výměně názorů, která vedla k tomu, že Shane byl poslán domů a společnost zrušila všechny plány, které měly vést k jeho zápasu na WrestleManii 38.

Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

NOVINKY

Reklama

Reklama

Kterou z uvedených legend byste chtěli vidět na WrestleManii 40?
Sleduj WWE již od 250-Kč

Výsledky z TV shows

Slider

Videa TV shows

Videa (videos) - AEW Dynamite

AEW Dynamite (27.03.2024)

Karta zápasů: Will Ospreay vs. Shibata The Young Bucks vs. Private Party Willow Nightingale vs. Anna Jay vs. Kris Statlander vs.Skye Blue The Undisputed King

Herní sekce

WWE 2K24

Z finálního rosteru WWE 2K24 bylo odstraněno mnoho…

Ještě před vydáním WWE 2K24 se hodně psalo o tom, že z rosteru hry byli odstraněni Vince McMahon a Brock Lesnar. Nebyli však zdaleka ani jediní. ...

WWE Novinky

AEW Novinky