AEW Dynamite 17. duben 2024

Přinášíme vám kompletní výsledky a videa z poslední epizody středeční show AEW Dynamite.

AEW Dynamite 17/04/24
AEW Dynamite 17. duben 2024
AEW Dynamite
AEW Dynamite
Slider

Důležité: Vince McMahon oznámil svůj odchod z WWE

Vince McMahon

Nic netrvá věčně a důkazem toho je i konec jedné velké éry v celém profesionálním wrestlingu. Vince McMahon totiž včera oficiálně oznámil svůj odchod do důchodu. ...

Nic netrvá věčně a důkazem toho je i konec jedné velké éry v celém profesionálním wrestlingu. Vince McMahon totiž včera oficiálně oznámil svůj odchod do důchodu.

Muž, který stojí za vzestupem profesionálního wrestlingu a sportovní zábavy včera jen několik hodin před začátkem vysílání SmackDownu zveřejnil na Twitteru, že je čas skončit a odchází z WWE.

„V 77 letech je čas odejít do důchodu. Děkuji, WWE Universe. Tehdy. Teď. Navždy. Společně.”

Rozhodnutí Vince McMahona odejít z WWE souvisí se snahou ochránit společnost před negativními dopady vyšetřování jeho skandálů a možného sexuálního obtěžování.

PWInsider zároveň potvrdil, že Vince McMahon opravdu odešel z WWE a již nemá ve společnosti žádnou výkonnou ani kreativní funkci.

Společnost povedou spolu Stephanie McMahon a Nick Khan, přičemž jak jsme vás už včera informovali, tak Triple H se vrací na svoji předchozí pozici vedoucího pro vztahy s talenty, kterou zastával John Laurinaitis, ale byl z ní odvolán poté, co i on byl součástí skandálu týkajícího se Vince McMahona.

Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

NOVINKY

Reklama

Reklama

Líbí se vám design nových WWE World Tag Týmových titulů?
Sleduj WWE již od 250-Kč

Výsledky z TV shows

Slider

Videa TV shows

Videa (videos) - AEW Dynamite

AEW Dynamite (17.04.2024)

Karta zápasů: Willow Nightingale & Adam Copeland vs. Julia Hart & Brody King The Elite vs. Penta El Zero Miedo, PAC & Daniel Garcia Deonna Purraz

Herní sekce

WWE 2K24

Z finálního rosteru WWE 2K24 bylo odstraněno mnoho…

Ještě před vydáním WWE 2K24 se hodně psalo o tom, že z rosteru hry byli odstraněni Vince McMahon a Brock Lesnar. Nebyli však zdaleka ani jediní. ...

WWE Novinky

AEW Novinky