AEW Dynamite 27. březen 2024

Přinášíme vám kompletní výsledky a videa z poslední epizody středeční show AEW Dynamite.

AEW Dynamite 27/03/24
AEW Dynamite 27. březen 2024
AEW Dynamite
AEW Dynamite
Slider

Děsivá zpověď bývalého wrestlera WWE o boji s covidem

Mojo Rawley

Bývalý wrestler WWE Mojo Rawley byl v podcastu The Sessions, kde otevřeně promluvil o svém strachu ze smrti, když se nakazil covidem. ...

Bývalý wrestler WWE Mojo Rawley byl v podcastu The Sessions, kde otevřeně promluvil o svém strachu ze smrti, když se nakazil covidem.

Nejhorší byly teploty a problémy s dýcháním, což vedlo k jeho obavám, že to nemusí zvládnout.

„Nejděsivější částí tohoto celého byly problémy s dýcháním, bylo strašidelné jít spát, protože jsem se bál, že se možná už neprobudím. Bál jsem se, že se možná zadusím ve spánku. Zejména proto, jak moc jsem byl unavený, protože jsem doslova nespal. Bál jsem se, že jen omdlím, a to bude všechno.”

„Krátce po nákaze to nebylo tak strašné, ale pak se něco pokazilo, měl jsem velmi vysoké horečky. Šel jsem do nemocnice, kde mě vyšetřili, změřili mi teplotu, opravdu mi nezbylo nic jiného, ​​než jen sedět v chladné místnosti, abych snížil horečku. Potom se však u mě začal objevovat kašel a problémy s dýcháním. Kašlal jsem tak silně, že mi praskly cévy v očích, takže jsem je měl podlité krví.”

Rawley byl v té době stále pod kontraktem WWE, takže na jednu stranu se chtěl co nejdříve vrátit, aby společnosti dokázal svou oddanost, ale na druhou stranu si uvědomoval, že nemůže svůj návrat uspěchat.

Poslední zápas ve WWE měl v červnu / júni roku 2020 a loni v dubnu / apríli byl propuštěn. I když avizoval svůj návrat do profesionálního wrestlingu, tak prozatím se tak nestalo.

Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

NOVINKY

Reklama

Reklama

Kterou z uvedených legend byste chtěli vidět na WrestleManii 40?
Sleduj WWE již od 250-Kč

Výsledky z TV shows

Slider

Videa TV shows

Videa (videos) - AEW Dynamite

AEW Dynamite (27.03.2024)

Karta zápasů: Will Ospreay vs. Shibata The Young Bucks vs. Private Party Willow Nightingale vs. Anna Jay vs. Kris Statlander vs.Skye Blue The Undisputed King

Herní sekce

WWE 2K24

Z finálního rosteru WWE 2K24 bylo odstraněno mnoho…

Ještě před vydáním WWE 2K24 se hodně psalo o tom, že z rosteru hry byli odstraněni Vince McMahon a Brock Lesnar. Nebyli však zdaleka ani jediní. ...

WWE Novinky

AEW Novinky