AEW Dynamite 17. duben 2024

Přinášíme vám kompletní výsledky a videa z poslední epizody středeční show AEW Dynamite.

AEW Dynamite 17/04/24
AEW Dynamite 17. duben 2024
AEW Dynamite
AEW Dynamite
Slider

Seth Rollins tvrdí, že jeho skutečný konflikt s Mattem Riddlem byl vyřešen

Seth Rollins & Matt Riddle

Není žádným tajemstvím, že Seth Rollins a Matt Riddle měli v minulosti neshody. Obě hvězdy WWE se loni v létě zapletly do vyhroceného feudu, který do televize přinesl některé aspekty z reálného života. ...

Není žádným tajemstvím, že Seth Rollins a Matt Riddle měli v minulosti neshody. Obě hvězdy WWE se loni v létě zapletly do vyhroceného feudu, který do televize přinesl některé aspekty z reálného života.

Po výrocích Riddleovy bývalé manželky na adresu Becky Lynch před několika lety se v zákulisí objevila mezi Riddlem a Rollinse nevraživost. Rollins se netajil tím, že nemá bývalého UFC fightera příliš v lásce.

Po několikaměsíčním sporu v loňském roce však Rollins prozradil, že obě strany mají nyní lepší vztahy - a současný WWE World Heavyweight šampion není z těch, kdo by choval zášť.

„Věci, které se dějí mimo nás, to je to, co to je... omluvil se a napravili jsme to.” řekl Seth Rollins v podcastu Logana Paula.

„Nikoho neodepisuji, nejsem jako jeden z těch, kteří říkají: 'Žádné druhé šance, uděláš mi něco špatného a navždy tě budu nenávidět.' Nejsem tak tvrdohlavý, není to tak vážné - pokud neuděláte nějakou opravdu ošklivou věc. Každý dělá chyby a já jsem pro odpuštění, druhou šanci a podobně. On se zachoval jako chlap, omluvil se a mohli jsme spolupracovat, a za to jsem rád.”

Na úplném vrcholu jejich rivality Rollins v předem natočeném rozhovoru nechvalně narážel na Riddleovy rodinné problémy, což vedlo k přehnané reakci Riddlea, která připomínala kultovní rozhovor Jona Jonese a Daniela Cormiera v UFC. Rollins však ničeho nelituje a věří, že komentáře přispěly k lepšímu příběhu.

„Nemyslím si, že někdy existuje něco jako 'to už bylo moc'... člověk si to ale pamatuje a mluvíme o tom o několik měsíců později.” řekl Rollins.

„Měli jsme tak trochu hádku v reálném životě, pokud chceš. Měl jsem s ním trochu problém. Trochu jste to viděli v přímém přenosu a fungovalo to v náš prospěch, protože teď máme svůj vlastní moment, který je virální a který si všichni pamatují. Řekl bych, že to byla výhra pro všechny.”

Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

NOVINKY

Reklama

Reklama

Líbí se vám design nových WWE World Tag Týmových titulů?
Sleduj WWE již od 250-Kč

Výsledky z TV shows

Slider

Videa TV shows

Videa (videos) - AEW Dynamite

AEW Dynamite (17.04.2024)

Karta zápasů: Willow Nightingale & Adam Copeland vs. Julia Hart & Brody King The Elite vs. Penta El Zero Miedo, PAC & Daniel Garcia Deonna Purraz

Herní sekce

WWE 2K24

Z finálního rosteru WWE 2K24 bylo odstraněno mnoho…

Ještě před vydáním WWE 2K24 se hodně psalo o tom, že z rosteru hry byli odstraněni Vince McMahon a Brock Lesnar. Nebyli však zdaleka ani jediní. ...

WWE Novinky

AEW Novinky