AEW Dynamite 27. březen 2024

Přinášíme vám kompletní výsledky a videa z poslední epizody středeční show AEW Dynamite.

AEW Dynamite 27/03/24
AEW Dynamite 27. březen 2024
AEW Dynamite
AEW Dynamite
Slider

Vince McMahon se zřejmě pokusí o návrat Chrise Jericha do WWE

Asi jen málokdo by čekal, že Vince McMahon dá souhlas, aby se v podcastu Stevea Austina na streamovací službě WWE Network objevil wrestler z AEW, ale stalo se. ...

Asi jen málokdo by čekal, že Vince McMahon dá souhlas, aby se v podcastu Stevea Austina na streamovací službě WWE Network objevil wrestler z AEW, ale stalo se.

Jak jsme vás již informovali (ZDE), tak v podcastu Broken Skull Sessions byl Chris Jericho. Možná jde ze strany Vince McMahona o první krok k tomu, aby získal Jericha zpátky.

Wrestling Observer totiž poukázal na to, že kontrakt Chrise Jericha s AEW vyprší na začátku příštího roku, a právě tehdy se očekává, že Vince mu nabídne opravdu lukrativní kontrakt, aby se vrátil.

Není totiž žádným tajemstvím, že odchod Jericha z WWE do AEW je jeden z mála, který Vince McMahona mrzí a rád by to změnil, kdyby měl tu možnost.

Podle WO se WWE chystá nabídnout lukrativní kontrakty i dalším hvězdám AEW, kterým vyprší kontrakty. Do tohoto seznamu zřejmě patří i Jon Moxley, ale jeho návrat do WWE je dost nepravděpodobný.

Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

NOVINKY

Reklama

Reklama

Kterou z uvedených legend byste chtěli vidět na WrestleManii 40?
Sleduj WWE již od 250-Kč

Výsledky z TV shows

Slider

Videa TV shows

Videa (videos) - AEW Dynamite

AEW Dynamite (27.03.2024)

Karta zápasů: Will Ospreay vs. Shibata The Young Bucks vs. Private Party Willow Nightingale vs. Anna Jay vs. Kris Statlander vs.Skye Blue The Undisputed King

Herní sekce

WWE 2K24

Z finálního rosteru WWE 2K24 bylo odstraněno mnoho…

Ještě před vydáním WWE 2K24 se hodně psalo o tom, že z rosteru hry byli odstraněni Vince McMahon a Brock Lesnar. Nebyli však zdaleka ani jediní. ...

WWE Novinky

AEW Novinky