AEW Dynamite 24. duben 2024

Přinášíme vám kompletní výsledky a videa z poslední epizody středeční show AEW Dynamite.

AEW Dynamite 24/04/24
AEW Dynamite 24. duben 2024
AEW Dynamite
AEW Dynamite
Slider

Vyjádření Triple He a Romana Reignse k údajnému prodeji WWE mateřské společnosti UFC

Triple H

Těsně před začátkem nedělní části WrestleManie 39 se objevila informace o tom, že WWE je blízko dohodě o prodeji s Endeavour Group, což je mateřská společnost, která vlastní také UFC. ...

Těsně před začátkem nedělní části WrestleManie 39 se objevila informace o tom, že WWE je blízko dohodě o prodeji s Endeavour Group, což je mateřská společnost, která vlastní také UFC.

K oznámení tohoto kroku by údajně mohlo dojít již během dnešního dne, přičemž údajně se na základě dohody WWE a UFC stanou součástí stejné nové veřejně obchodovatelné společnosti.

Endeavour bude údajně vlastnit 51% akcií nové společnosti bojových sportů a zábavy, zatímco akcionáři WWE si ponechají 49% akcií.

Během tiskovky po nedělní části WrestleManie 39 obdržel Triple H otázku ohledně této velké zprávy, ale odmítl to komentovat s odůvodněním, že je zde kvůli WrestleManii a nevidí důvod, aby se bavili o něčem jiném.

Jeho vyjádření na závěr ale mnozí považují na možné potvrzení prodeje WWE.

„Mohu vám slíbit toto: bez ohledu na to, co se tady stane, WWE nikam nejde. Děláme to, co děláme, přesně jak se říká, když si každý týden naladíte shows - tehdy, teď, společně, navěky. Nikam se nechystáme, teprve jsme začali.”

Roman Reigns se k tomuto tématu také vyjádřil velmi svérázným způsobem:

„Měl jsem dnes plné ruce práce s ničením vašeho favorita, takže o tom moc nevím, ale dnešek je pro mě rušný den. Ať se stane cokoliv, jsem si jistý, že noví majitelé budou mít štěstí, že mě mají.”

Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

NOVINKY

Reklama

Reklama

Bude vám chybět vysílání česky komentovaných WWE shows na stanici STRIKETV?

Výsledky z TV shows

Slider

Videa TV shows

Videa (videos) - AEW Dynamite

AEW Dynamite (24.04.2024)

Karta zápasů: Swerve Strickland (c) vs. Kyle Fletcher Anna Jay vs. Mina Shirakawa Casino Gauntlet Match Jon Moxley (c) vs. Powerhouse Hobbs

Herní sekce

WWE 2K24

Z finálního rosteru WWE 2K24 bylo odstraněno mnoho…

Ještě před vydáním WWE 2K24 se hodně psalo o tom, že z rosteru hry byli odstraněni Vince McMahon a Brock Lesnar. Nebyli však zdaleka ani jediní. ...

WWE Novinky

AEW Novinky