WWE NXT 23. duben 2024

Přinášíme vám kompletní výsledky a videa z poslední epizody úterní show WWE NXT.

WWE NXT 16/04/24
WWE NXT 23. duben 2024
WWE NXT
WWE NXT
Slider

Zákulisní informace o situaci Brocka Lesnara ve WWE

Brock Lesnar je aktuálně na volné noze, protože jeho kontrakt s WWE vypršel a zatím k podepsání nového nedošlo. ...

Brock Lesnar je aktuálně na volné noze, protože jeho kontrakt s WWE vypršel a zatím k podepsání nového nedošlo. Wrestling Observer prozradil, že jeho kontrakt vypršel už v dubnu / apríli po WrestleManii 36, ale informace o tom se nedostala mimo zákulisí společnosti, protože to nikdo nepovažoval za velký problém.

Brock Lesnar totiž často nechal svůj kontrakt vypršet, aby pod hrozbou možného odchodu následně vyjednal ještě lepší podmínky pro svůj další kontrakt. WWE zatím s Lesnarem nový kontrakt nepodepsala, ale ve společnosti převládá názor, že se tak stane, jakmile se rozhodne využít jeho služby.

Lesnar je totiž především velmi dobrý jako speciální atrakce, která zvyšuje prodej lístků na eventy. Jelikož WWE zatím nemůže na své shows přivést fanoušky, tak ani neplánuje platit za vystoupení Brocka Lesnara, protože by na tom nic nevydělala.

Ani původně plánovaný event v Saúdské Arábii koncem tohoto roku se pravděpodobně neuskuteční, proto se WWE rozhodla zatím kontrakt s Brockem Lesnarem nepodepsat.

Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

NOVINKY

Reklama

Reklama

Bude vám chybět vysílání česky komentovaných WWE shows na stanici STRIKETV?

Výsledky z TV shows

Slider

Videa TV shows

WWE NXT

WWE NXT Spring Breakin’ (23.04.2024)

Karta zápasů: Roxanne Perez (c) vs. Lyra Valkyria vs. Tatum Paxley The No Quarter Catch Crew vs. The D’Angelo Family Jaida Parker w/OTM vs. Fallon Henley S

Herní sekce

WWE 2K24

Z finálního rosteru WWE 2K24 bylo odstraněno mnoho…

Ještě před vydáním WWE 2K24 se hodně psalo o tom, že z rosteru hry byli odstraněni Vince McMahon a Brock Lesnar. Nebyli však zdaleka ani jediní. ...

WWE Novinky

AEW Novinky