Zákulisní novinky o plánovaném zápase Vince McMahona na WrestleManii 38

Vince McMahon

Když se poprvé objevila informace o tom, že Vince McMahon zvažuje svůj návrat do ringu na WrestleManii 38, tak mnozí považovali tuto informaci za naprostý nesmysl.

Po včerejšsku se ale zdá, že šéf WWE má opravdu v plánu svůj návrat do akce na největší show letošního roku. Zdroje totiž prozradily, že v plánu je zápas Vince McMahon vs. komentátor SmackDownu Pat McAfee.

Vince má příští týden oficiálně oznámenou účast v jeho podcastu, kde se zřejmě začne příběh pro jejich feud, který povede k zápasu.

Wrestling Observer informaci o plánu pro tento zápas potvrdil, přičemž uvedl, že zápas Vince McMahon vs. Pat McAfee se už dokonce nachází na interním seznamu zápasů WrestleManie 38.

Vince McMahon neměl zápas na WrestleManii od roku 2010, kdy prohrál s Bretem Hartem. Jeho poslední zápas se uskutečnil 8. října / októbra 2012 v show RAW se CM Punkem.

Navzdory svému věku (76 let) se stále udržuje ve skvělé formě, přesto se neočekává, že by v ringu WrestleManie 38 předvedl opravdu plnohodnotný zápas.

Co přesně má WWE pro tento souboj v plánu zatím nevíme, ale je zřejmé, že se snaží pro WrestleManii 38 vytvořit co nejvíce překvapivých soubojů a velkých atrakcí.


Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

To stejný už jsem cetl asi 5 let zpátky... Zlatý časy kdy bylo v show ...
Tak toto nebolo len podla PWInsidera ale podla všetkých WM 35 pyro d...
Návrat do TNA jako Brother Nero a potom i jako Willow.
LegendKiller uveřejnil komentář v AEW Dynamite (10.04.2024)
Šlo by udělat něco s videem? Píše to že video nebylo nalezeno.

Reklama

Na kolik procent jste spokojeni s výsledky první části WWE Draftu 2024?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky