Nové vedení WWE zrušilo další roky trvající zákaz, který vydal Vince McMahon

Triple H & Stephanie McMahon

Už jsme vás tento týden informovali o tom, že nové vedení společnosti, které tvoří Stephanie McMahon, Nick Khan a Triple H, již začalo s výraznými změnami v řízení a vedení celé společnosti.

Triple H například zrušil povinnost hvězd WWE přísně se držet scénáře pro proma a zápasy, takže roster získal mnohem větší volnost a možnost improvizovat.

Už dlouhá léta mnozí kritizovali to, že hvězdy WWE se musely přísně držet scénáře během proma, který jim napsal Vince McMahon.

To je ale jen začátek, jelikož Wrestling Observer dnes uvedl, že nové vedení se rozhodlo zrušit zákaz používání termínů „wrestling” a „wrestler”.

Stále se bude používat pro hvězdy WWE označení „WWE Superstar”, nicméně již nebude zakázáno ve vysílání TV shows říci například „wrestling” a „wrestler”.

Asi nikoho nepřekvapí, že s tímto zákazem přišel Vince McMahon, který během svého působení zakázal používat různé termíny, jako například slovo „belt" pro označení titulů, pro které se mohlo používat pouze označení „title” nebo „championship”.

Zdá se však, že i tyto zákazy budou postupně zrušeny a PWInsider uvedl, že v zákulisí WWE vládne opravdu velké nadšení a optimismus z toho, jak nové vedení začalo fungovat.

Mnozí se totiž obávali, že kromě pár kosmetických změn zůstane vše po starém, ale zatím se zdá, že nové vedení nemá problém rušit nařízení Vince McMahona, která zavedl a držel při životě dlouhá léta.


Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

To stejný už jsem cetl asi 5 let zpátky... Zlatý časy kdy bylo v show ...
Tak toto nebolo len podla PWInsidera ale podla všetkých WM 35 pyro d...
Návrat do TNA jako Brother Nero a potom i jako Willow.
LegendKiller uveřejnil komentář v AEW Dynamite (10.04.2024)
Šlo by udělat něco s videem? Píše to že video nebylo nalezeno.

Reklama

Bude vám chybět vysílání česky komentovaných WWE shows na stanici STRIKETV?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky