Randy Orton a AJ Styles se vrátili v životní formě. Jsou za tím steroidy?

Randy Orton & AJ Styles

Randy Orton i AJ Styles se vrátili do ringu WWE v neskutečné formě, což na jednu stranu fanoušky nesmírně těší, ovšem na druhou stranu se objevují různé fámy a spekulace, že jsou za tím steroidy.

WWE Hall of Famer Kurt Angle se k tomuto tématu vyjádřil ve svém podcastu, kde sice uznal, že jejich fyzická přeměna je opravdu působivá, avšak vyjádřil přesvědčení, že za tím není užívání streoidů.

„Ti kluci vypadají v poslední době opravdu silně. Vím, že mají wellness politiku, takže nevím. Nemyslím si, že by brali nějaký typ steroidů, ale prostě to vypadá jako: 'Páni'. Randy vypadal neuvěřitelně. Byl tam záběr, jak ukazuje svůj boční profil. A Randy byl vzadu se všemi těmi břišními svaly a prostě byl nabušený. A já si říkal, páni, tihle dva kluci jsou jako kluci z plakátu, že steroidy se neberou. Ne, poslouchejte, já si to nemyslím. Jsou čistí. AJ nikdy předtím nedržel dietu, takže to by mohl být ten problém. To vím určitě. Také vím, že trénoval s činkami, ale nezvedal opravdu těžké váhy. Takže mohl změnit celou svou rutinu. A ano, to mu mohlo pomoci.”

Randy Orton, AJ Styles a LA Knight budou mít 5. ledna v show SmackDown Triple Threat zápas o to, kdo se stane vyzyvatelem pro Romana Reignse na Royal Rumble 2024.


Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

To stejný už jsem cetl asi 5 let zpátky... Zlatý časy kdy bylo v show ...
Tak toto nebolo len podla PWInsidera ale podla všetkých WM 35 pyro d...
Návrat do TNA jako Brother Nero a potom i jako Willow.
LegendKiller uveřejnil komentář v AEW Dynamite (10.04.2024)
Šlo by udělat něco s videem? Píše to že video nebylo nalezeno.

Reklama

Na kolik procent jste spokojeni s výsledky první části WWE Draftu 2024?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky