Co bude dohoda mezi WWE a Netflixem znamenat pro fanoušky v Čechách a na Slovensku?

WWE & Netflix

Včera došlo k oficiálnímu oznámení, že od ledna 2025 se show RAW přesouvá na streamovací službu Netflix. Ve skutečnosti je toho ale mnohem víc.

Od ledna 2025 se Netflix stane novým exkluzivním domovem pro WWE RAW ve Spojených státech, Kanadě, Velké Británii a Latinské Americe. Dohoda navíc umožňuje postupně zahrnout další země a regiony.

Součástí dohody je také to, že Netflix bude sloužit jako platforma pro všechny shows a speciály WWE mimo výše uvedené regiony. To zahrnuje další týdenní shows WWE, jako jsou SmackDown a NXT, a také prémiové live eventy WWE, včetně WrestleManie, SummerSlamu a Royal Rumble. Kromě toho budou od roku 2025 na Netflixu mezinárodně dostupné dokumentární filmy, původní seriály a připravované projekty WWE.

Nick Khan potvrdil, že Netflix se stane platformou pro vysílání jejich PLE a dalších shows mimo USA.

Z toho, co bylo zatím zveřejněno vyplývá, že také v rámci České republiky a Slovenska by mělo od roku 2025 dojít ke změně a vysílání WWE PLE a dalších shows se přesune na Netflix, který tak nahradí současnou streamovací službu WWE Network.

Půjde tedy zřejmě o stejnou situaci, jako v USA, kde byla služba WWE Network zrušena, jelikož celý obsah WWE včetně celé její digitální knihovny byl přesunut na streamovací službu Peacock. Tato dohoda platí do roku 2026 a je pravděpodobné, že Netflix se následně stane novou streamovací službou celého obsahu WWE také v USA.


Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

To stejný už jsem cetl asi 5 let zpátky... Zlatý časy kdy bylo v show ...
Tak toto nebolo len podla PWInsidera ale podla všetkých WM 35 pyro d...
Návrat do TNA jako Brother Nero a potom i jako Willow.
LegendKiller uveřejnil komentář v AEW Dynamite (10.04.2024)
Šlo by udělat něco s videem? Píše to že video nebylo nalezeno.

Reklama

Který roster je podle vás silnější po skončení WWE Draftu 2024?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky