WWE 2K24 je právě v prodeji!

WWE 2K24 právě v prodeji!

Od dnešního dne je oficiálně v prodeji nové pokračování úspěšné wrestlingové série WWE 2K.

DOKONČI SVŮJ PŘÍBĚH

Prožij znovu největší okamžiky WrestleManie v režimu 2K Showcase of the Immortals ve hře WWE 2K24! Zažijte v WWE 2K24 spoustu velkolepých herních režimů, včetně pocty WrestleManii v režimu "2K Showcase of the Immortals", MyRISE, MyFACTION, MyGM a zcela nových typů zápasů, stejně jako herních režimů.


O HŘE:


2K SHOWCASE OF THE IMMORTALS - WrestleMania je největší sportovní událost, při níž se superhvězdy stávají legendami WWE. Prožijte znovu ty nejlepší okamžiky WrestleManie v 2K Showcase of the Immortals, kde můžete znovu prožít nezapomenutelnou sbírku zápasů, které rozhodly o vaší kariéře.

IKONIČNTÍ BOJOVNÍCI - WWE 2K24 se může pochlubit soupiskou plnou hvězd včetně "Stone Cold" Steva Austina, Undertakera a Andreho the Gianta, stejně jako současnými superhvězdami WWE, jako jsou "The American Nightmare" Cody Rhodes, John Cena, Rhea Ripley a Roman Reigns, jejichž vzhled v životní velikosti a charakteristické pohyby podtrhuje ultrarealistická grafika.

CELA NOVÉ TYPY ZÁPASŮ - Ve hře WWE 2K24 si vyzkoušíte řadu nových typů zápasů od Guest Referee po Casket, Gauntlet a Ambulance, včetně nové Backstage Brawl s podporou několika superhvězd.

REŽIM MYRISE - Uvolni svůj talent a staň se nesporným šampionem ve hře MyRISE, která obsahuje dva vzrušující kariérní oblouky a originální příběhy, které ukazují tvou cestu k hvězdě WWE v mužské i ženské divizi.

SESTAVTE SI SVOU FRAKCI - Vytvořte si v MyFACTION své oblíbené superhvězdy a legendy WWE. Získejte karty, vybudujte si dominantní frakci, soutěžte v online multiplayeru a ve zbrusu nové rychlé hře s hodnocením. Navíc získejte vzrušující propagační a ultimátní odměny za postup v novém sezónním žebříčku!

ROZHODUJTE SE V MYGM - Veďte největší sportovní značky a superhvězdy a vyzvěte konkurenční generální manažery, aby se dostali na vrchol MyGM. Objevte další typy her, další značky a nové generální manažery. Vyměňujte hvězdy mezi značkami, rozhodujte o manažerských smlouvách a stupňujte drama.


WWE 2K24 - Koupit

TRAILER:

Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

To stejný už jsem cetl asi 5 let zpátky... Zlatý časy kdy bylo v show ...
Tak toto nebolo len podla PWInsidera ale podla všetkých WM 35 pyro d...
Návrat do TNA jako Brother Nero a potom i jako Willow.
LegendKiller uveřejnil komentář v AEW Dynamite (10.04.2024)
Šlo by udělat něco s videem? Píše to že video nebylo nalezeno.

Reklama

Na kolik procent jste spokojeni s výsledky druhé části WWE Draftu 2024?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky