Jeden nejznámějších tvůrců a modderů pro WWE 2K dostal BAN, ale ...

WWE 2K24

Komunita tvůrců pro hry WWE 2K řešila v posledních týdnech kontroverzi, která vyústila ve známý incident jednoho z nejznámějších tvůrců a modderů, který vystupuje pod přezdívkou WhatsTheStatus.

Tato osoba si získala popularitu díky vytváření a sdílení jedinečného obsahu v rámci komunity tvůrců hry WWE 2K, včetně modů a úprav. Všechny jeho výtvory však byly ze hry WWE 2K24 odstraněny a dostal trvalý ban.

V nedávné aktualizaci od WWEGames sdílené na Redditu bylo oznámeno, že účet WhatsTheStatus byl obnoven, což mu umožnilo vrátit se do komunity WWE 2K.

„Ahoj, komunito WWE 2K! Vyslyšeli jsme vaše hlasy a chtěli jsme vám oznámit, že jsme se se Statusem sešli a vedli produktivní diskusi, která se dotkla obav o stabilitu a výkonnostních problémů souvisejících s některými populárními mody. Na základě této diskuse s okamžitou platností rušíme Statusův ban, spolupracujeme s ním na navrácení části jeho obsahu, který nezpůsobuje problémy se stabilitou, a postupujeme s ním směrem ke společné dohodě. Vyzýváme vás všechny, abyste se s námi posunuli vpřed a nadále si užívali a oslavovali zábavu, kterou lze ve hře WWE 2K24 zažít. #FinishYourStory”

Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

WrestlingShop

Reklama

To stejný už jsem cetl asi 5 let zpátky... Zlatý časy kdy bylo v show ...
Tak toto nebolo len podla PWInsidera ale podla všetkých WM 35 pyro d...
Návrat do TNA jako Brother Nero a potom i jako Willow.
LegendKiller uveřejnil komentář v AEW Dynamite (10.04.2024)
Šlo by udělat něco s videem? Píše to že video nebylo nalezeno.

Reklama

Která ze současně zraněných hvězd WWE vám nejvíc chybí v ringu?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky