Fanoušci z Česka a Slovenska přišli o shows RAW a SmackDown na YouTubu

Někteří z vás nás kontaktovali s dotazem, proč přestala WWE na YouTube umisťovat celé záznamy ze svých shows RAW a SmackDown. Souvisí to s návratem WWE na česko-slovenské televizní obrazovky.

Jak jsme vás před pár dny informovali (ZDE), internetová a satelitní televize Telly zařadila do své nabídky tři wrestlingové shows WWE - RAW, SmackDown a NXT.

S nákupem těchto vysílacích práv ale přišlo i omezení pro fanoušky z Česka a ze Slovenska, protože oficiální záznamy celých shows již nebudou pro fanoušky z těchto zemí k dispozici.

WWE nahrála záznam z pondělní show RAW na YouTube, ale není k dispozici pro návštěvníky z ČR a SR. K dispozici ale zůstávají krátká videa z jednotlivých zápasů a segmentů.

Níže je screenshot, který dokazuje, že záznam z pondělní show RAW se nachází na YouTube, ale dostat se k němu můžete pouze přes VPN.

Fanoušci ale mohou shows RAW a SmackDown sledovat i nadále zdarma přes službu WWE Network, jelikož záznamy těchto shows jsou k dispozici také v neplacené verzi této služby.

(* Stačí při regsitrácii v posledním kroku namísto zadání údajů o kreditní kartě kliknout na křížek v pravém horním rohu. Tak získáte přístup ke knihovně, která je k dispozici zdarma, patří tam i záznamy ze shows RAW, SmackDown nebo NXT.)


Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

WrestlingShop

Reklama

To stejný už jsem cetl asi 5 let zpátky... Zlatý časy kdy bylo v show ...
Tak toto nebolo len podla PWInsidera ale podla všetkých WM 35 pyro d...
Návrat do TNA jako Brother Nero a potom i jako Willow.
LegendKiller uveřejnil komentář v AEW Dynamite (10.04.2024)
Šlo by udělat něco s videem? Píše to že video nebylo nalezeno.

Reklama

Který zápas na placené akci WWE Backlash: France 2024 byl podle vás nejlepší?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky