Smutná zpráva: Zemřel Adnan Al-Kaissie "General Adnan" (†84)

Adnan Al-Kaissie "General Adnan"

Včera ve věku 84 let zemřela legenda amatérského a profesionálního wrestlingu - Adnan bin Abdul Kareem Ahmed Alkaissy El Farthie, fanouškům lépe známý jako General Adnan, Billy White Wolf nebo Sheik Adnan Al-Kaissie.

Bývalá hvězda WWF a AWA se narodila v iráckém Bagdádu. Adnan navštěvoval střední školu s budoucím iráckým diktátorem Saddámem Husajnem a poté se stal fotbalistou a amatérským wrestlerom, což byl důvod, proč nakonec zamířil do tehdejší World Wrestling Federation (později WWE).

Většina fanoušků si Adnana nejlépe pamatuje díky jeho roli manažera Slaughtera na počátku 90. let. General Adnan později přiznal, že věci, které říkal o Americe, byly jeho skutečnými pocity k této zemi.

Adnana do Spojených států přivedla jeho sportovní minulost v Iráku. Přijel do Oklahomy přes Houston, kde hrál fotbal a také zápasil za Oklahomskou státní univerzitu a téměř se kvalifikoval na olympijské hry.

Poté, co se začal věnovat profesionálnímu wrestlingu, ztvárnil Adnan po boku náčelníka Jaye Strongbowa indiána Billyho White Wolfa a koncem roku 1976 získal World Wide Wrestling Federation (předchůdce WWF a WWE) Tag Team titul.

V AWA (American Wrestling Association) byl známý jako Sheik Adnan Al-Kaissey. Ačkoli se nikdy nestal šampionem AWA, byl v této organizaci po většinu 80. let. V roce 2021 byl uveden do Thesz-Tragos Hall of Fame.

Čest jeho památce!

REKLAMA
Mobilni Telefony Notebooky Herni Konzole
 
 

Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

Zdravím, máte spatné zápasy. Máte tam zápasy z WWE Backlash: France 20...
DemonKing uveřejnil komentář v WWE RAW (27.05.2024)
Máte chybu ve výsledcích. Lyra svůj zápas vyhrála.
To stejný už jsem cetl asi 5 let zpátky... Zlatý časy kdy bylo v show ...
Tak toto nebolo len podla PWInsidera ale podla všetkých WM 35 pyro d...

Reklama

Chtěli byste, aby Drew McIntyre uspěl v zápase o WWE World Heavyweight titul s Damianem Priestem na prémiovém live eventu WWE Clash at the Castle: Scotland?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky