Zápasy pro příští show WWE RAW, Možný odchod TOP hvězdy NXT

Liv Morgan

• Přinášíme vám aktuální line-up pro příští show

WWE RAW: Elimination Chamber Qualifying Match - Liv Morgan vs. Zoey Stark

R-Truth vs. JD McDonagh

Imperium (Gunther, Ludwig Kaiser & Giovanni Vinci) vs. Jey Uso & The New Day (Kofi Kingston & Xavier Woods)

• NXT wrestler Dijak by mohl být na odchodu z WWE. Jeho kontrakt totiž vyprší v červnu letošního roku a zatím neexistuje žádná informace o tom, že by došlo k jednáním o novém kontraktu.

Jen čas ukáže, zda Dijak podepíše nový kontrakt s WWE, nebo se rozhodne odejít, například do AEW.


Komentáře (1)

This comment was minimized by the moderator on the site

Je to marnost nad marnost.... V NXT byklo tolik talentovaných zápasníků, až neskutečně. Spousta z nich je v roosteru jak Smackdown nebo RAW a pro mě je nepochopitelné asi jako pro spoustu dalších fandů, proč byli převelení nebo draftovaní z NXT kde se jim dařilo, do roosteru kde pro ně nemá nikdo žádné smysluplné využítí nebno zařazení do nějakého příběhu... Dexter Lumis, Heavy Machinery, AOP, DYI, a spousta dalších, kteří by mohli udělat zápasy zajémavé už jen svou přítomností byli v situaci kdy pro ně neměla žádný plán... Pokaždé když byli povolaní do hlavního roosteru, tak nikdo z kreativního týmu ani nikdo další pro ně neměl žádný plán co s nimi když už je tam mají... V tomhle je celé WWE naprosto k ničemu. Shání talentované zápasníky ale neví co s nimi. Díky tomuto přístupu se nedivím že se tam nikdo moc cpát nebude a když už se uplatní v NXT určitě by neměl přecházet do hlavního roosteru. Tomaso Ciampa, o tomhle věděl své a taky se do hlavního roosteru necpal. Dobře udělal, protože Vincek je težce náladový člověk a ne každý mu padne do oka. Když se na to člověk podívá z pohledu za posledních např. 10 let, tak za předpokladu že tama mají zhruba 70 zápasníků, tak potenciálních šampionů tam bude zhruba jen asi 10 . John Cena, Batista, Undertaker, Triple H, Randy Orton, Bobby Lashley, Edge, Lesnar aobčas se do tam na chvíli objeví někdo jiný ale jinak se tam moc nezmění počet lidí kteří by byli šampioni. Zbytek jsou jen ta kulisa o kterých je předem rozhodnuto že tam budou dělat jen kulisy, víc se jim prostor nedá.

V NXT bylo mnohem víc těch co byli potenciální šanpioni ale Vincek je hodil přes palubu. Hunter v nich viděl talent Vincka zajímal vzhled. Proto mu byl trnem v oku třeba Kevin Owens, kterého kritizoval kvůli postavě a zase to bylo v době kdy Owens přišel z NXT a porazil Johna Cenu. Vinckovi se nešlo zavděčit, choval se jako řediitel Zeměkoule. Už má konečně utrum tak jsem zvědavý jak se po všech těch průserech sexuálního typu ta sestava ve vedení WWE nakonec zformuje. Věřím že kromě Vincka přijde o místo i pár dalších lidí ale pořádek je tam třeba udělat protože jinak se na tuhle prganizaci můžou dívat sponzoři všelijak.

Hodně probíraným člověkem je tady CM Punk. On asi nikdy nebude ten kdo by měl mít mani event . Neměl ho tuším ani v TNA ale AEW se mu několkrát podařilo se zranit a myslím že do WWE se vrátil nedoléčený. Měl jsem možnost se na něj dívat když byl dříve ve WWE a byl ukecaný až hrůza. To už nebyl pomalu wrestling kolik se tam prokecalo času když tenhle člověk začal mluvit. Myslím si že se do WWE neměl vracet, jednak má svůj věk a ta zranění budou přibývat. Současná generace zápasníků je mnohem líp na tom po technocké stránce a je to idět jak kopíruje jeden od druhého. Výjimky určitě jsou ale mnohem víc stylů je k vidění v AEW. Díky Bohu že je, je aspoň s kým srovnávat.

Jirka
Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

To stejný už jsem cetl asi 5 let zpátky... Zlatý časy kdy bylo v show ...
Tak toto nebolo len podla PWInsidera ale podla všetkých WM 35 pyro d...
Návrat do TNA jako Brother Nero a potom i jako Willow.
LegendKiller uveřejnil komentář v AEW Dynamite (10.04.2024)
Šlo by udělat něco s videem? Píše to že video nebylo nalezeno.

Reklama

Jak dlouho bude podle vás trvat vládnutí Undisputed WWE šampiona Codyho Rhodese?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky