Randy Orton nemá v oblibě svou nástupovku a téměř dostal novou

Randy Orton

Krátce po návratu Randyho Ortona na prémiovém live eventu WWE Survivor Series 2023 se objevila informace, že společnost připravovala pro Randyho Ortona novou nástupovku.

Tuto informaci potvrdil Randy Orton v rozhovoru pro Bleacher Report, kde otevřeně přiznal, že nástupovka Voices od Rev Theory vůbec nepatří k jeho oblíbeným.

Možná i to byl důvod, proč on a WWE spolu od léta loňského roku pracovali na nové nástupovce, avšak nakonec jen několik hodin před začátkem Survivor Series rozhodl někdo z vedení WWE, že nová nástupovka se příliš podobá té, kterou má Roman Reigns a tak zůstal při skladbě Voices.

„Rev Theory je skvělá skupina, moje nástupovka je skvělá. Spousta lidí si ji užívá. Nikdy se mi ale nelíbila. Dostalo se to do bodu, kdy jsme ji hráli (novou nástupovku) na Survivor Series s úmyslem: 'Přijdu dnes večer s novou nástupovkou?'. V jedenáctou hodinu padlo rozhodnutí, že 'Voices' je prostě nástupovka, kterou se lidé naučili milovat. A i když mně nerozproudí krev v žilách, všem těm fanouškům rozproudí krev v žilách a vědí, že když uslyší těch prvních pár tónů, akordů nebo čehokoli jiného, vědí, kdo se na ně řítí, a vědí, jak se při tom cítí.”


Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

WrestlingShop

Reklama

To stejný už jsem cetl asi 5 let zpátky... Zlatý časy kdy bylo v show ...
Tak toto nebolo len podla PWInsidera ale podla všetkých WM 35 pyro d...
Návrat do TNA jako Brother Nero a potom i jako Willow.
LegendKiller uveřejnil komentář v AEW Dynamite (10.04.2024)
Šlo by udělat něco s videem? Píše to že video nebylo nalezeno.

Reklama

Která ze současně zraněných hvězd WWE vám nejvíc chybí v ringu?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky