AEW Dynamite 24. duben 2024

Přinášíme vám kompletní výsledky a videa z poslední epizody středeční show AEW Dynamite.

AEW Dynamite 24/04/24
AEW Dynamite 24. duben 2024
AEW Dynamite
AEW Dynamite
Slider

Tony Khan má zájem mluvit s Brayem Wyattem, ale až bude správný čas

The Fiend Bray Wyatt

The Fiend Bray Wyatt byl letos nečekaně propuštěn z WWE a fanoušci očekávají jeho příchod do AEW. Zatím se ale zdá, že k tomu ani jedna strana nesměřuje. ...

The Fiend Bray Wyatt byl letos nečekaně propuštěn z WWE a fanoušci očekávají jeho příchod do AEW. Zatím se ale zdá, že k tomu ani jedna strana nesměřuje.

Tony Khan totiž v nedávném rozhovoru na otázku o možném příchodu Wyatta do AEW odpověděl:

„Je to skvělý wrestler a musím být upřímný, vůbec jsme spolu nemluvili. Znám ho z osobního života, ale ve skutečnosti jsme spolu nemluvili. Ale nikdy nevíš.”

Stejnou otázku dostal i v rozhovoru pro New York Post a tentorkrát dodal, že ve správný čas bude mít zájem s Wyattem mluvit.

„Mám ho jako člověka velmi rád a je to opravdu talentovaná osoba. Ve správný čas a na správném místě, určitě bych s ním chtěl mluvit. Mám zájem s ním mluvit obecně, protože je to skvělý člověk.”

Z vyjádření Khana je zřejmé, že z jeho strany není tak velký zájem o získání této bývalé TOP hvězdy WWE, jako tomu bylo například v případě CM Punka nebo Bryana Danielsona.

Spekuluje se, že to může souviset s tím, že Khan není velkým fanouškem jeho charakteru. Už nějakou dobu se objevují spekulace, že o služby Wyatta mají velký zájem v Impact Wrestlingu, ale zatím nedošlo k žádné dohodě.

Připomínáme, že Wyatt se stane volným hráčem až na konci tohoto měsíce, takže do té doby nemůže podepsat kontrakt s žádnou společností.

Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

NOVINKY

Reklama

Reklama

Bude vám chybět vysílání česky komentovaných WWE shows na stanici STRIKETV?

Výsledky z TV shows

Slider

Videa TV shows

Videa (videos) - AEW Dynamite

AEW Dynamite (24.04.2024)

Karta zápasů: Swerve Strickland (c) vs. Kyle Fletcher Anna Jay vs. Mina Shirakawa Casino Gauntlet Match Jon Moxley (c) vs. Powerhouse Hobbs

Herní sekce

WWE 2K24

Z finálního rosteru WWE 2K24 bylo odstraněno mnoho…

Ještě před vydáním WWE 2K24 se hodně psalo o tom, že z rosteru hry byli odstraněni Vince McMahon a Brock Lesnar. Nebyli však zdaleka ani jediní. ...

WWE Novinky

AEW Novinky