AEW Dynamite 24. duben 2024

Přinášíme vám kompletní výsledky a videa z poslední epizody středeční show AEW Dynamite.

AEW Dynamite 24/04/24
AEW Dynamite 24. duben 2024
AEW Dynamite
AEW Dynamite
Slider

Vince McMahon je vyšetřován představenstvem WWE kvůli aféře s bývalou zaměstnankyní

Vince McMahon

Wall Street Journal včera přišel s velkým odhalením, že představenstvo World Wrestling Entertainment Inc. vyšetřuje vyrovnání ve výši 3 miliony dolarů, které bývalé zaměstnankyni vyplatil předseda a generální ředitel WWE Vince McMahon, se kterým měla údajně poměr. ...

Wall Street Journal včera přišel s velkým odhalením, že představenstvo World Wrestling Entertainment Inc. vyšetřuje vyrovnání ve výši 3 miliony dolarů, které bývalé zaměstnankyni vyplatil předseda a generální ředitel WWE Vince McMahon, se kterým měla údajně poměr.

Podle zdrojů Wall Street Journal jde o dohodu o mlčenlivosti z ledna / januára 2022, která brání bývalé koncipientce mluvit o jejím vztahu s Vincem McMahonem nebo ho jakýmkoli způsobem znevažovat. Představenstvo WWE uvedlo, že vztah mezi McMahonem a zaměstnankyní najatou v roce 2019 byl konsensuální. Rada WWE začala vyšetřovat Vince McMahona v dubnu / apríli a od té doby odhalila další případy jeho poměrů s bývalými zaměstnankyněmi.

Vyšetřování údajně odhalilo předchozí dohody o mlčenlivosti s bývalými zaměstnankyněmi WWE, které se však netýkající pouze Vince McMahona, ale také vedoucího oddělení pro vztahy s talenty Johna Laurinaitise. Zatím není známo, kolik dohod vyšetřování odhalilo. Celkovou částku zaplacenou v dohodách o mlčenlivosti (NDA) ještě musí určit představenstvo, ale zdroj poznamenal, že jde o miliony.

Vyšetřování také zjistilo, že McMahon použil osobní prostředky na vyplacení bývalých zaměstnankyň. Osobní finanční prostředky přitom Vince McMahon použil údajně i na zaplacení vypořádání týkajících se Laurinaitise.

Wall Street Journal poznamenal, že ve 12členné správní radě je stále McMahonova dcera Stephanie, která nedávno odstoupila ze své funkce Chief Brand Officer. Členem je také její manžel Triple H. Vyšetřování vede člen představenstva Man Jit Singh, bývalý výkonný ředitel společnosti Sony Home Entertainment.

WWE již poslala interní zprávu svým zaměstnancům, kde mimo jiné uvedla:

„Plně spolupracujeme s nezávislým vyšetřováním, které iniciovalo naše představenstvo.”

Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

NOVINKY

Reklama

Reklama

Bude vám chybět vysílání česky komentovaných WWE shows na stanici STRIKETV?

Výsledky z TV shows

Slider

Videa TV shows

Videa (videos) - AEW Dynamite

AEW Dynamite (24.04.2024)

Karta zápasů: Swerve Strickland (c) vs. Kyle Fletcher Anna Jay vs. Mina Shirakawa Casino Gauntlet Match Jon Moxley (c) vs. Powerhouse Hobbs

Herní sekce

WWE 2K24

Z finálního rosteru WWE 2K24 bylo odstraněno mnoho…

Ještě před vydáním WWE 2K24 se hodně psalo o tom, že z rosteru hry byli odstraněni Vince McMahon a Brock Lesnar. Nebyli však zdaleka ani jediní. ...

WWE Novinky

AEW Novinky