Vyjádření Triple He k souboji AEW vs. NXT pořádně naštvalo Chrise Jericha

Chris Jericho & Triple H

Když byla WWE ještě pod vedením Vince McMahona, tak ze strany WWE nedocházelo k otevřeným reakcím na provokace ze strany AEW.

Nedávno jsme vás informovali, že Billy Corgan, majitel NWA, předpokládá, že se to pod vedením Triple H změní, protože HHH si nenechá brnat po nose.

„WWE zatím na útoky a provokace od AEW nereagovala, ale nemyslím si, že to bude pokračovat pod vedením Triple He. Není to ten typ osobnosti, který by dovolil lidem, aby na něj znovu a znovu útočili a on bude jen sedět a nebude reagovat. Byl v D-Generation X a myslím si, že to byl on, kdo přinesl do tohoto seskupení velkou část drzosti.” řekl Billy Corgan.

Zdá sa, že mal pravdu, keďže prvá prestrelka medzi WWE (Triple H) a AEW (Chris Jericho) je na svete.

Způsobilo to vyjádření Triple He v rozhovoru pro BT Sport, kde se vyjádřil k tomu, že show AEW Dynamite porazila show NXT v jejich středečních soubojích. HHH však v rozhovoru zdůraznil, že AEW porazila jejich vývojovou show, přičemž dodal, že nikdy ve WWE nebyl tlak na to, aby soupeřili s jejich show a chtěli jen přinést nejlepší možný produkt.

K přesunu NXT na úterý večer HHH uvedl, že to souviselo se změnou celého konceptu na NXT 2.0.

Na tato slova zareagoval Chris Jericho v rozhovoru pro Inside The Ropes, kde připomněl, že když začal souboj AEW vs. NXT, tak WWE označovala NXT za třetí hlavní show a nikoli vývojovou show.

„NXT stojí za h*vno, není to dobrá show a oni to vědí... Pravděpodobně byli potrestáni. Zřejmě proto Triple H řekl ty věci, protože je naštvaný, že jsme je porazili, zlobí se, že existujeme.”

„Nezajímá nás WWE. Záleží nám na budování naší fanouškovské základny a naší sledovanosti. Budeme i nadále existovat, protože můj šéf má mnohem víc peněz než jeho šéf. Mnohem víc.”

No result.

Komentáře (1)

This comment was minimized by the moderator on the site

Tohle je tak uzkoprsé od Jericha. Že je WWE nezajímá? vždyť to vyvrací tím, že se s WWE neustále srovnávají. Že se HHH zlobí protože je porazili? Jemu to bylo maximálně u prdele. NXT naopak v v době kdy ji vedl HHH byla ultimátní a bavila mě víc než hlavní roster. AEW jsem si párkrát pustil abych jim dal šanci ale neviděl jsem nic nového, ani svěžího..jen tuna vulgarismů, brutálně překombinované zápasy, který si nedokážu představit, že by wrestler dělal 4 dny v kuse pokud nechce jít v 40 do důchodu nebo do špitálu, neustálé reference v promech na WWE, staré hvězdy WWE, které nikomu nechybí, spousty botchů a žádné nové hvězdy. AEW možná NXT porážela ale je to zastraceně málo na to jak se vychloubali. Nemaj šanci proti WWE..a ještě dovětek, i kdyby NXT bylo oficiálně bráno za třetí hlavní show tak pořád je TŘETÍ HLAVNÍ SHOW společnosti WWE. Je to jak jako by AEW měla komplexy z malýho pindíka

Ross
Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

Návrat do TNA jako Brother Nero a potom i jako Willow.
LegendKiller uveřejnil komentář v AEW Dynamite (10.04.2024)
Šlo by udělat něco s videem? Píše to že video nebylo nalezeno.
Nevěřim tomu že budou zveřejněny nějaký záběry ohledně incidentu Punku...
HockeyManiak uveřejnil komentář v Videa - WrestleMania 40 Night 2 (07.04.2024)
Škoda spoileru v náhledovém obrázku pro Day 2, jinak díky za kvalitní ...
DemonKing uveřejnil komentář v Videa - WrestleMania 40 Night 2 (07.04.2024)
Šlo by nějak opravit třetí část? v 39 minutě se vše zrychlý a přesune ...

Reklama

Který zápas na placené akci AEW Dynasty 2024 byl podle vás nejlepší?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky