Lana dosáhla úspěchu, který může vysvětlovat, proč Mandy Rose vědomě porušila kontrakt s WWE

Lana

Minulý týden se hodně řešilo šokující propuštění Mandy Rose, která porušila svůj kontrakt s WWE zveřejňováním nevhodného obsahu na své placené stránce.

Zdroje tvrdí, že Mandy Rose si byla vědoma toho, že její obsah je v rozporu s kontraktem, který měla s WWE, ale na svém placeném obsahu vydělávala víc, než jako šampionka NXT ve WWE.

Bývalá hvězda WWE CJ Perry (lépe známá jako Lana) letos finančně překonala svůj nejlepší rok ve WWE, a to především díky své placené stránce na platformě Brand Army – CJPerry.com.

Aby fanoušci viděli její obsah, musí platit měsíční poplatek 19,99 dolarů. Podle její stránky výhody předplatného zahrnují - exkluzivní TikTok obsah, exkluzivně nikdy předtím zveřejněné fotografie a videa z cest, focení a natáčení filmů či televizních shows. Občas se tam také objeví i její manžel Miro (Rusev).

Perry spustila svoji webovou stránku 20. května / mája a jak jsme vás tehdy informovali, tak za prvních 24 hodin po spuštění vydělala téměř 20 000 dolarů. Byl to největší startovací den v historii platformy Brand Army.

Ve světle těchto informací se proto zdá, že Mandy Rose mohla opravdu vydělávat mnohem více na svém placeném obsahu než jako hvězda WWE, což byl zřejmě důvod, pro který vědomě ignorovala to, že porušuje kontrakt.

No result.

Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

To stejný už jsem cetl asi 5 let zpátky... Zlatý časy kdy bylo v show ...
Tak toto nebolo len podla PWInsidera ale podla všetkých WM 35 pyro d...
Návrat do TNA jako Brother Nero a potom i jako Willow.
LegendKiller uveřejnil komentář v AEW Dynamite (10.04.2024)
Šlo by udělat něco s videem? Píše to že video nebylo nalezeno.

Reklama

Bude vám chybět vysílání česky komentovaných WWE shows na stanici STRIKETV?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky