Stephanie McMahon prozradila plány WWE pro příští tři WrestleMania eventy

WWE oznámila, že při WrestleManii 38 a 39 se opět vrátí ke konceptu jednodenního eventu, zatímco WrestleMania 37 bude opět dvoudenním eventem, jak tomu bylo v případě loňské WrestleManie 36.

Stephanie McMahon v rozhovoru pro TV Insider řekla, že návrat k WrestleManii na jednu noc je plánem WWE, ale zároveň dodala, že se to ještě může změnit, vše bude záležet na vývoji situace ohledně pandemie.

„Chceme maximalizovat hodnotu. Dvě noci jsou jedinečné pro dobu pandemie. Máme plány vrátit se na jednu noc pro budoucí WM eventy, ale samozřejmě uvidíme, co se stane letos. Chceme našim fanouškům, kteří se snad budou moci zúčastnit, a těm, kteří se dívají po celém světě, poskytnout co nejlepší možnou hodnotu.”

V rozhovoru také opět zopakovala, že budou velmi pozorně sledovanost, jak proběhne Super Bowl na stadionu Raymonda Jamese, aby věděli co nejlépe nastavit pravidla pro WrestleManii 37. Spekuluje se, že WWE by chtěla na WM 37 přivést 25 000 až 30 000 fanoušků.

„Je tu spousta neznámých kvůli pandemii. Máme velké štěstí, že Super Bowl je na stadionu Raymonda Jamese, získáme od NFL a místních organizačních výborů hodně důležitých poznatků. Pořád jsme ve fázi plánování.”

Na otázku, proč WWE předem oznámila podrobnosti o dalších třech WM řekla, že WWE chce dát fanouškům dostatek času na plánování, zejména kvůli celosvětové pandemii.

„Chtěli jsme dát našim fanouškům v těchto náročných časech nějakou naději. Spousta lidí si plánuje dovolenou kolem WrestleManie, protože je to jako velké rodinné setkání. Lidé pocházejí z více než 60 zemí a všech 50 států.”


Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

Tak toto nebolo len podla PWInsidera ale podla všetkých WM 35 pyro d...
Návrat do TNA jako Brother Nero a potom i jako Willow.
LegendKiller uveřejnil komentář v AEW Dynamite (10.04.2024)
Šlo by udělat něco s videem? Píše to že video nebylo nalezeno.
Nevěřim tomu že budou zveřejněny nějaký záběry ohledně incidentu Punku...
HockeyManiak uveřejnil komentář v Videa - WrestleMania 40 Night 2 (07.04.2024)
Škoda spoileru v náhledovém obrázku pro Day 2, jinak díky za kvalitní ...

Reklama

Bude vám chybět vysílání česky komentovaných WWE shows na stanici STRIKETV?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky