Důležité: Lars Sullivan byl v tichosti propuštěn z WWE

Lars Sullivan již není součástí WWE, informoval o tom včera PWInsider s tím, že k jeho propuštění mělo dojít v tichosti minulý měsíc.

Jeho profil je zatím stále součástí rosteru SmackDownu na oficiálním webu WWE, ale podle PWInsidera bylo jeho propuštění potvrzeno.

Sullivan podepsal vývojoví kontrakt s WWE roku 2013 a debutoval v NXT v květnu / máji 2017. Jeho debut v rámci hlavního rosteru přišel v lednu / januári 2019, ale pak strávil jistý čas mimo ring kvůli různým problémům jako byla rasistická / homofobní vyjádření nebo úzkostná porucha. Čelil také skandálu s natáčením homosexuálních videí pro dospělé před svou kariérou wrestlera.

V červnu / júni 2019 pak utrpěl zranění kolena a mimo byl až do loňského října / októbra, kdy se vrátil do SmackDownu. WWE s ním začala budovat příběh, který ale nečekaně ukončila 20. září / septembra, což bylo naposledy, kdy se Lars Sullivan objevil na obrazovkách WWE.

Původně se spekulovalo, že se může vrátit jako překvapivý účastník mužského Royal Rumble zápasu, protože na svém Instagramu zveřejnil videa z tréninku, ale k tomu nedošlo a už zřejmě ani nikdy nedojde.

No result.

Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

To stejný už jsem cetl asi 5 let zpátky... Zlatý časy kdy bylo v show ...
Tak toto nebolo len podla PWInsidera ale podla všetkých WM 35 pyro d...
Návrat do TNA jako Brother Nero a potom i jako Willow.
LegendKiller uveřejnil komentář v AEW Dynamite (10.04.2024)
Šlo by udělat něco s videem? Píše to že video nebylo nalezeno.

Reklama

Bude vám chybět vysílání česky komentovaných WWE shows na stanici STRIKETV?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky